Feb 16, 2012

MUSTAFA ALI JUMPA NAJIB - TEKAD BENTUK 'KERAJAAN P'PADUAN!!


SIAPA Individu pertama dari kalangan Pimpinan PAS yang bertemu dengan Pemimpin2 UMNO terlebih dahulu? Siapa sebenarnya yang cuba membentuk dan melabel Gerakan Unity Government (UG) atau Kerajaan Perpaduan di dalam UMNO? Siapa sebenarnya yang mencetuskan gelaran Agen UMNO? Yang kini dijadikan gelaran herdikan Parasit2 PAS menaikkan kebencian di kalangan Penyokong2 PAS? Dan secara tidak langsung menyebabkan lebih tercetusnya perpecahan Umat Islam dan Melayu?


 Siapa? Orang itu kini bukan sahaja diam membisu. Malah bongkar merangkak mendengar arahan Anwar dan mengherdik dan memfitnah Hasan Ali, individu yang diajak bersama dengannya membina gerakan ini. Lantas tatkala Hasan Ali ditimpa kesusahan, dibiarkan, dan disepak terajang.


Mustafa Ali. Gerakan kamu kini semakin menimpa malapetaka. Kamu pemusnah masa depan Agama, Bangsa dan Negara kamu sendiri. Inilah bakal Pemimpin yang kamu puja. Demi kuasa Politik mengatasi pegangan Agama.

2 comments:

Anonymous said...

ELOK MUSTAPE NI TRY TUNGGING KAT PADAYAPPA...
DARI JUAL AGAMA BAIK KO JUAL JER JUBUR KO KAT HERO TAMIL NAIDU PANDIKUTTY PARIAKO PADAYAPPA...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

sokong kerajaan perpaduan...umat Islam perlu bersatu supaya menjadi kuat...ulama perlu memainkan peranan dalam penyatuan umat Islam...

Powered by Blogger.