Feb 21, 2012

MAJLIS PELANCARAN - HARUN DIN ISI BORANG KEAHLIAN JATI!!?







Anda boleh menonton Majlis Pelancaran JATI Malaysia pimpinan Datuk Dr. Hasan Ali secara LIVE. KLIK DISINI untuk info terkini paparan Video LIVE dan sama2 kita mendukung perjuangan IMR.


Anda juga boleh mengisi borang sebagai ahli dengan KLIK DISINI.


SYARAT? Syarat menjadi ahli. Asalkan anda seorang Islam yang sentiasa ada semangat untuk kental menguatkan akidah, syariah dan akhlak dalam hidup.

Anda juga sentiasa ada punya rasa untuk memertabatkan bangsa Melayu.

Dan menghormati prinsip Raja2 Melayu dan Perlembagaan.

DAFTAR SEGERA!!

15 comments:

Anonymous said...

Hasan ali ni giler publisiti. Asik nk jd ktua jer. Ni sumer karma dosa dia dlu pd tdm

Anonymous said...

Anon Tuesday, February 21, 2012

Kau memang bangang dan hati da tertutup dengan fitnah dan kencing anwar.

Orang menegakkan akidah kata giler kuasa..memang dasar penyokong pakatan ni bodong piang..

Anonymous said...

dasar bodoh dah tahap keturunan.. pmikiran dah jatuh dlm lubang najis budak ni...Dato Hasan adalah org yg kita patut banggakan mpjuangkan org melayu & raja2 melayu di bumi melayu ni.. ko kalau dah nak sokong sgt anwar jubur tu dgn nik ajis yg suke memesongkan hadis tu ko punya pasal sbb ko tu mmg bangang, xpyh dok sibuk nak kata Dato Hasan xtentu pasal

ELVI said...

logo setan ?

Anonymous said...

http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2012/2/21/nation/20120221181815&sec=nation

Ini apa citer nie Hassan Ali

kadri said...

Jgn gaduh tak baik jgn kutuk sape sape pun tak baikjgn runtuhkan akhlak kita malu kan agama kite je sabar doakan semua kesejahteraan jgn ckp logo setan tak baik gak niat org murni kita kena sokong bersatulah

Anonymous said...

Download gratis di sini:
http://blog.erolove.in/?new-gv.html
http://blog.erolove.in/land?browse-pc.html

Anonymous said...

Wahhhhh...dah buka kilang beras dah..maju ler mcm nie...beras jati boleh

Anonymous said...

Saya bukan tak sokong, tapi tak payah lah logo-logo ni. Silap-silap terikut zionis, illuminati, dajjal punya logo macam kat sini..

http://lucys6.blogspot.com/2011/05/world-government-nwo-illuminati.html

kkamdias said...

Salam bro GR...blog tuan dah lama dipaut ke blogroll saya..mintak link kkamdias.blogspot.com ke blogroll GR ya...mokasih bebanyak. Salam perjuangan.

Adi Kencana said...

Asalkan utk perpaduan ummah, mmg patut disokong.

PUTERI SPIN GELARAN TERKINI NURUL IZZAH. Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Peliwat Negara said...

..eh masih ada orang terus membiarkan otak mereka di 'liwat' oleh Anuuwar..

Anonymous said...

Sy pengomen no 1. Nk trangkn dsni sy bkn pegikut nuar ya cm sy ralat dgn hasan ali ni. Bl dia dlm pas dlu sy dh bg hint dh soal pas dap ni tp dia buat dek je na bl dh xda jwatan brulah hegeh2 nk baikpulih. Lg pn brapa bnyk kump melayu nk tbuhla.

Hasanakan

Anonymous said...

Huruf JATI sudah mencukupi... harap saudara hassan ali mengambil perhatian... kita dukungkan IMR

Anonymous said...

Bodo pengomen no 1..kau ralat ngan jeritan akidah dr HA..nape Le pikir2 bukan. .glamor. .?jg bg Alasan bangang. .ketika bersama2 pas die x wat apa2 ke? Kalu mu xtau kisah beliau. ..jgnla jdkan HA jelik di mata ko...
Biarpun ilmu agama kau lebih tinggi dr die dan juge aku

Powered by Blogger.