Feb 13, 2012

HASAN ALI HAMPA SIKAP PARASIT PAS - SETAN TOPENG MANUSIA!!








Hina.. Kamu hinalah Hasan Ali wahai Parasit PAS Khalid Samad. Hakikatnya kamulah manusia yang mendurjanakan PAS. Itu fakta yang sudah pasti diketahui umum. 


Hinalah manusia ini. Yang cuba menghapuskan yang mungkar, mengangkat maaruf. Kamu penghalangnya. Kamu tunduk ke arah Pluralisme dan Liberalisme. Layakkah kamu membalas serangan Hasan Ali?

Jika kamu di pihak yang benar, kamu tidak mudah melatah. Tonton Ceramah Hasan Ali di Keramat Malam tadi







4 comments:

Nam Ron said...

hasan ali sudah dedahkan siapa dia parasit @ pelesit dalam PAS....tapi hasan ali @ Hassan akidah telah tersilap tafsir makna 'parasit'...parasit sebenarnya hidup di atas kekuatan pihak lain dan secara perlahan merosakkan pihak yang menanggungnya. Dalam hal ini dialah (Hassan) parasit sebenarnya sebab dia menumpang nama Pas dan akhirnya menjahanamkan parti yang ditumpanginya, kalau dia merujuk kepada Khalid Samat sebagai parasit tidak tepat kerana MP Shah Alam tu memang ahli PAS sejak dulu lagi!
Sekarang kita tanya, siapa pula `Pelesit'? Pelesit adalah binatang berhantu dan berpuaka' yang sering membuat bising dan mengganggu ketenteraman orang lain di samping menjadi perasuk... Siapa yang ke hulu ke hilir buat bising tidak cukup di dalam media TV3 suku, terbang pulak pelesit ini ke pelusuk kota dan desa menghasut dan merasuk orang ramai? Jawapannya Hassan Akidah. Beliau adalah `Pelesit' sebenar.
Khalid Samad yang tidak setinggi Phd Hassan Akidah nampaknya lebih bijak dan pintar dari Hassan. Betul lah kata orang, sebijak mana pun seseorang itu, jika duduknya di kawasan penuh taik, maka tidaklah bijak ia

Anonymous said...

BODOH

Anonymous said...

Tuan Nam Ron- saya tak setuju. Hasan Ali cuba "membunuh" parasit2 dlm PAS tapi in the process dia pula kena "bunuh" Now, dia di luar dan inginkan melihat PAS balik ke perjuangan asal nya i.e Islam, Malayu dan Raja.Dia ke hulu ke helir untuk mandapat sokongan supaya dia dpt memcapai matalamat nya untuk mencuci the new PAS yg di pengaruhi oleh Anuar. Dia nak the old PAS. Kalau kita tengok politik di Msia, masing2 ada "nitch" nya , contoh Dap dengan perkauman nya,UMNO dgn perjuangan malayu nya, PAS dgn memperjuangankan islam nya.PKR dgn secular nya- jadi biar la PAS di control oleh ulama2 . kalau PAS ikut rentak DAP dan PKR, PAS se akan2 seperti " di sini pun tidak di sana pun tidak" mcm ter-apong2- salam

Anonymous said...

Mengikut definasi science, parasite adalah haiwan atau tumbuhan yang hidup dan MEROSAKKAN haiwan atau tumbuhan (host) yang didiaminya.. Berbeza dengan simbiosis di mana dua dua dapat untung..

Soalan sekarang siapa yang ada hubungan dengan host (PAS) dan merosakkan hostnya itu.. Walaupun Hasan Ali merosakkan image PAS, adakah dia masih ada hubungan dengan PAS dan boleh dipanggil PARASITE.. Atau pun Khalid Samad yang MASIH menumpang dengan hostnya dan terus merosakkan hostnya dari segi menentang perjuangan asal PAS dan menentang usaha menegakkan islam dan aqidah umat islam.. Di sini maksud parasite adalah merosakkan hostnya iaitu PAS dan masih hidup dengan hostnya itu seperti KHALID SAMAD..

Harap penerangan ini dapat buat orang PAS yang kurang ilmu sciencenya jadi celik science sikit..

Powered by Blogger.