Feb 15, 2012

GAMBAR AGAMA 'BARU' ANWAR - HADI AWANG TELEFON TERIAK NIK AZIZ!!


Sudah sampai tahap tidak terkawal. Amalan Plurisme dan Liberalisme yang dibongkar bekas Pemimpin No. 1 PAS Selangor Dr. Hasan Ali kian jelas.


 
 

Amalan kotor pemerintahan PKR Selangor semakin kritikal sehingga dibawa pertuduhan Skandal Penjualan Pasir yang mengheret pembunuhan Patrick Wong dan rasuah 2 ADUN Selangor.

Semakin bercelaru tatkala Parasit PAS dan PKR tersenyum lebar berpuas hati menggoncang akidah PM Najib Tun Razak melalui paparan gambar Thaipusam jelas hanya seketika apabila pendedahan Otai Blogger RBF melalui gambar Anwar disambut dengan pakaian India disamping dahi beliau diletakkan apa yang disebut 'celet' yang merupakan amalan Agama Hindu.

Apa lagi yang PAS nantikan? Putrajaya. Desakan Nafsu Parasit2 PAS yang sehingga kini masih membisu bukan memikirnya gaya jawapan yang bakal meyakinkan rakyat. Akan tetapi mencari isu2 baru bagi menutup persoalan skandal penyelewengan dan akidah Pemimpin No. 1 mereka.

Di manakah Ulama' PAS pada ketika pembongkaran demi pembongkaran yang jelas merosakkan akidah Ummat? 

Amalan menghormati Agama lain disalahtafsir dan diperdaya menggunakan Parasit PAS bagi menafikan peranan Najib selaku Pemimpin No. 1 Malaysia menyerang dan mempersoal akidah beliau memakan diri. Walhal bakal PM pilihan mereka Anwar Ibrahim jauh lebih terpesong mengikhtiraf Kerajaan Israel dan amalan Pluralisme yang jelas terbukti melalui pendedahan demi pendedahan tidak terjawab.


Mana perginya prinsip PAS yang selama ini mempersoal pengukuhan pegangan Agama Pemimpin2 UMNO yang didakwa dibelenggu dengan rasuah dan skandal namun terkunci mulut mereka bersekongkol dengan Parti yang jelas terpesong akidah disusuli Skandal Pasir di Negeri pemerintahan mereka termasuklah Pembunuhan Patrick Wong dan Rasuah ADUN Sri Muda serta Batu Caves. ( Pendedahan KLIK DISINI )


 


Usah diperjelas dengan pendirian DAP yang tegas menidakkan kuasa Agama Islam sebagai Agama Persekutuan apabila lantang mendesak apa jua saranan berkenaan Islam tidak dilaung2 kan. (mengambil contoh Sambutan Hari Kekasih). Walaupun diasak akar umbi, namun Parasit PAS tidak sama sekali akan berganjak 'berjuang' bersama DAP ke Putrajaya.


Poltik membunuh PAS. Politik mengusai Putrajaya membawa dosa2 yang semakin besar akibat peranan besar Parasit PAS menguasai Parti.Lagi Pendedahan (Klik pada tajuk di bawah) : -

 1.  HUSAM MUSA DEDAH - NIK ABDUH JUGA AGEN UMNO!!
6 comments:

Anonymous said...

tandeaaaa yang dicalit di dahi si Anu tu diambil dari dalam talam yang nampak nyalaan api beb... nak tanya Murshidul am apa pulak hukumnya?

Warga Sebelum Merdeka

Anonymous said...

sambutan hebat dr penganut hindu kepada "dewa" baru pujaan mereka...kalau dah ada api dlm talam tu..selalunya mesti ada bacaan mentra sblum "nandek" tu dicalitkan...apa pun NUAR memang hebat...hahaha

Anonymous said...

Anwar akan jumpa nik aziz mengenai isu israel palestin...

Guarantee nik aziz akan diperbodohkan oleh anwar lagi.. Anwar mesti cakap kita ke putrajaya dulu, lepas tu baru kita cuba untuk mendesak agar rakyat palestine mendapat pembelaan.. Nik aziz pasti akan tertipu punya dengan cakap anwar ni.. Lepas ni nik aziz tentu akan senyap membisu punya mengenai isu palastine punya...

Jangan haraplah anwar boleh buat apa apa pasal isu ni.. Lagi sokong adalah..

TOK WAN said...

ADA HIKMAH DI SEBALIK PEMBEBASAN AL-JUBURI NI....SEMAKIN TERSELAH KEMUNGKARAN YANG DITUNJUKKAN OLEH ALLAH.....SUHANALLAH.....
SELAMATKAN LAH MALAYSIA... BUMI BERTUAH INI DARI MANUSIA DURJANA INI.....

Anonymous said...

Ada hikmah di sebalik pembebasan Al Juburi. PAS seperti lembu dicucuk hidung. Nik Aziz dan Haji Hadi tiada kredibiliti jadi pemimpin.

Anonymous said...

Anwar skrg jadi barua besar... Dengan DAP jual PAS... Dengan PAS jual DAP..

Powered by Blogger.