Jan 29, 2012

ULAMA PAS BERONTAK - PARASIT PAS DESAK PECAT HADI AWANG!!PAS dilihat semakin tidak tentu arah sejak pemecatan drastik dibuat ke atas Hasan Ali.

Beberapa pimpinan yg diikhtiraf sbg tokoh ulama' memberontak dgn lebih tegas mempertahankan beberapa prinsip yg bcanggah dgn dasar Pakatan pimpinan Diktator Anwar Ibrahim.

Berakhir dgn tindakan tegas MB Kedah Ustaz Azizan Abdul Razak bkaitan penggantungan 5 mahasiswa KUIN di btwh AUKU.

Akibatnya, Kemuncak pengumuman Hadi Awang utk meninggalkan perjuangan PAS dan seterusnya tidak mahu btanding pada PRU13 satu keputusan mengejutkan semua pihak.

Tindakan Hadi Awang yg mbuat pengumuman terus kepada media membangkitkan kemarahan besar buat Pro Erdogan atau kini digelar Parasit PAS.

Hadi Awang dilihat ada komplot tersembunyi bersama Hasan Ali dan beberapa Pemimpin Ulama PAS seperti Ustaz Nasharuddin, Harun Din, Taib Azamuddin dan Ismail Kamus.

Pimpinan Parasit PAS kini kerap mengadakan Mesyuarat Tergempar tanpa pengetahuan Presiden PAS tersebut.
SIRI CERAMAH HIMPUN ESOK - HASAN ALI GEGAR PARLIMEN UTAMA PARASIT PAS DI SHAH ALAM BERNAMA KHALID GEREJA.

CERAMAH MEMURNIKAN AQIDAH UMMAH BERSAMA HASSAN ALI DI DEWAN RUKUN TETANGGA KELOMPOK SEKSYEN 17 SHAH ALAM PADA ESOK (30 JANUARI 2012) JAM 9 MALAM.

DATANG BERAMAI-RAMAI. SEBARKAN. DEMI PERKUKUHKAN AKIDAH UMMAH DARI PENGARUH MURTAD.

4 comments:

Anonymous said...

Sebaiknya ulamak, pemimpin & ahli PAS yg merperjuangkan/menegakkan Islam segera meninggalkan PAS tanpa menunggu dipecat. Islamnya PAS hanya tinggal pada namanya sahaja, bukan perjuangannya lagi.

Anonymous said...

Kembalikan PAS di zaman Fadil Noor..keluar dari Pakatan Rakyat..

Anonymous said...

idola Pas sekarang adalah Pkr (nuar) dan Dap...ulamak Pas yg benar2 islamik dihina dan ditendang keluar dan sekarang hanya tinggal ulamak yg telah dicucuk hidung oleh parasit Pkr dan Dap....

Pas akan dimalukan oleh tindakan bodoh mereka sendiri dan akan dijatuhkan dan dihina oleh ahli2 Pas sendiri dari yg duduk diatas hingga bawah yg telah beralih arah yg lebih tepat telah songsang dari pejuangan

dinasihatkan kepada ahli2 Pas yg masih ada sifat islamik sejati...anda masih belum terlambat utk berubah dan kembali ke pejuangan asal demi islam, akidah, ummah, bangsa dan negara

Anonymous said...

selamatkan PAS dr org2 musyrik dan munafik. walaupn pahit tp umat2 PAS perlu bangkit. Kembalilah menegakkn syiar Islam yg sebenar2nya. jgnlah kita duduk diam dan bdoa tanpa usaha. Cara2 musuh2 islam utk mjatuhkn org islam melalui menguasai kuasa pimpinan. dan cara2 utk kita bangkit juga melalui manguasai pimpinan utama. ayuh bangkit saudara2ku. kembalikn PAS dilandasan islam yg sbnr2nya. Dan kembalikn lah pimpinan ulama didlm PAS. bpandukan Alquran dan sunah dan bkn buku jingga.

Powered by Blogger.