Jan 5, 2012

PERISIKAN - WARTAWAN ASING BAKAL LAPOR 9 JANUARI HARI DARURAT KL!!?







Polis Diraja Malaysia (PDRM) sedang melakukan risikan terperinci berhubung demonstrasi 'Kempen Bebaskan Anwar 901' yang dirancang diadakan di ibu kota Isnin ini, kata Pengarah Jabatan Keselamatan Dalam Negeri dan Ketenteraman Awam Datuk Salleh Mat Rasid.

Beliau berkata ketika ini, PDRM berusaha mengesan pengedar poster, kain rentang, mesej serta blog yang menyeru orang ramai menghadiri perhimpunan haram itu.

"Ini menampakkan bahawa ada orang yang mendalangi perhimpunan ini, bukan sahaja dengan matlamat yang sebenar, tapi ada lagi agenda tersembunyi yang menggugat keselamatan. Ini yang menjadi kerisauan pada polis untuk tangani bagi menjaga keselamatan orang ramai," katanya dalam program Soal Jawab di TV3 Rabu malam.

Demonstrasi itu dikatakan bertujuan menuntut keadilan bagi Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim apabila Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur dijadual memberi penghakiman berhubung kes liwat membabitkan beliau pada hari tersebut.

Salleh berkata terdapat juga maklumat bahawa ada kumpulan tertentu bakal digunakan untuk mendatangkan ancaman terhadap keselamatan mereka yang akan hadir pada perhimpunan itu.

Salleh berkata risikan juga mendapati perhimpunan itu akan diadakan di kawasan lain.

"Maklumat risikan kita mendapati bukan sahaja di mahkamah sahaja... ada lagi di tempat-tempat di sekitar ibu kota untuk diadakan perhimpunan ini.-4/1/2012

7 comments:

Anonymous said...

tangkap je sapa yg menghasut dan mengajak org berhimpun x kira sape...kalau boleh tangkap je org yg mengapi api kan supaya berhimpun seperti org mcm ni http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1153929968

Anonymous said...

anuargay dgn bini muda dia dah jd GILA BABI sanggup BUAT APA SAHJA CARA HARAM ATAU HALAL demi umur dunia yg hanya paling lama logiknya 10 tahun lg. kalau ikut umur nuar loni agak2 brapa tahun lg usia dunia binatang sesumpah itu? INILAH CONTOH MANUSIA MUNAFIK YG SAMA TARAF DGN KAPIR. NIK AJIS DGN HADI PULA TUNGGU HINGGA ANAK KANDUNG MEREKA KENA BALUN JUBOR OLH NUAR BARU NAK CCAYA...JD TUNGGULAH

Anonymous said...

Perhimpunan 901 tu utk azmin ali show his power or influence kat geng pakatan rakyat. Bila anwar masuk jail dia boleh ganti anwar. Tapi macamana pun still guna anwar tagline to get support. Kalau sendiri mesti tak laku punya....

Anonymous said...

sell hermes 2011 for more

Anonymous said...

Capsicum remove * Increases digestion and once again is an additional all-natural factor that boosts one's body?s metabolic rate * Moderate your Gram calorie Intake Before you rush away and get Meratol it usually is suggested to learn a number of testimonials regarding Meratol so you are aware precisely what you're going to find prior to buying To state again to maintain anyone wholesome The ever-increasing standing of Meratol British isles specifically, has made that obvious for you to a lot more people [url=http://meratol.blinkweb.com/]meratol diet pill[/url]


As a result of all of these advantages it appears to be the most suitable choice throughout weight-loss dietary supplements on the market at present Exactly where various other weight loss products remaining a lot to be preferred, Meratol lived as much as their own expectations * Melt away Far more Calories Make it easier to manage your current urge for food because it helps you to take away longing for foodstuff The key work of Meratol would be to work with the body?utes metabolic process to experience a safe weight reduction As talked about in advance, it really is 1 hundred% natural, without harming uncomfortable side effects and it has the pliability to assist you get rid of up to three-5 lbs . just about every full week These components are exactly what anyone looking to decrease weight will want Acquire Meratol system less expensive with their special deals and cost reductions around 30 every dollars as opposed to the premise charge [url=http://meratol.blinkweb.com/]meratol side effects[/url] You'll find plenty of fat reduction goods easily obtainable in the marketplace currently yet it's imperative that you comprehend whether they have virtually any unwanted effects or otherwise Increased metabolic process will be your favored guess for weight reduction which is what exactly is attained while ingesting Meratol as well as other rewards, that can bring about the sought after results Step # 3: Accelerating One's metabolismOne from the logic behind why most of the people wear pounds is that the body can't shed all of the fat as it employed to

It is often thought to be becoming among the best options since it is an all-natural supplement with no documented uncomfortable side effects It will be possible to block the carb intake * Throughout medical studies of those who used Meratol is is proven that will approximately 82% of carbohydrate food ingested will not be assimilated through your physique Being obese can also be one of the main reasons behind several health issues which include heart problems There are lots of weight loss supplements accessible, Meratol however is incredibly different Being overweight is without a doubt the greatest situation at present Premature ejaculation pills would help simply by supporting control an individual?azines desire for food; it improves your tempo of fat burning capacity in your body, the particular burning associated with excess fat and also the consumption of sugars in to the physique Do i think the Meratol beneficial?Of course, it really is [url=http://meratol.blinkweb.com/]meratol review[/url] Capsicum acquire allows in enhancing fat burning capacity and that means you burn out more calorie consumption Not like other capsules pertaining to weight loss which only demonstrate valuable through centering on a specific system place, or body system, this specific Meratol UK merchandise works together with diverse entire body methods in order to simultaneously help out with fat reduction

Anonymous said...

[url=http://minecraft-online-blog.com/]What is Minecraft[/url]
[url=http://minecraft-online-blog.com/play-minecraft-online/]Minecraft Online[/url]
[url=http://minecraft-online-blog.com/download-minecraft/]Free Minecraft download[/url]

Anonymous said...

Checkout baru situs :
http://blog.erolove.in/?new-xo.html
http://blog.erolove.in/land?browse-iw.html

Powered by Blogger.