Jan 27, 2012

CERAMAH HASAN ALI DISERANG.. REGIM KHALID GEREJA MAKIN SETAN DIKTATORNYA!!

 


Sekretariat Mobilisasi Umat (SMU) mengencam tindakan ahli majlis Majlis Perbandaran Kajang (MPkj) yang telah menurunkan 10 banner Roadshow Datuk Dr Hasan Ali pagi ini.


 


Roadshow itu dijangka akan diadakan pada 31 Jan 2012, Selasa, 9 mlm di Balai Pahlawan, Padang Sekysen 2 Bandar Baru Bangi kini sedang disabotaj oleh regim Exco MB Khalid Ibrahim.

Hak kebebasan rakyat untuk bersuara telah disekat oleh MB.Sekatan ini dibuat berpilih-pilih. Kalau iklan banner pakatan,  walaupun tiada lesen tidak akan mereka turunkan tetapi kalau banner milik gerakan rakyat seperti Roadshows anjuran bersama SMU, mereka telah turunkan.

Dimanakah keadilan untuk Rakyat Selangor yang ingin bebas dari fahaman politik extreme kepartian?
SMU melihat lonjakan kebangkitan Islam, Melayu dan Raja-raja (IMR) yang dibawa oleh Datuk Dr Hasan Ali kini semakin mengancam masadepan politik seks bebas yang diperjuangkan pakatan selangor sekarang.

Kami menuntut agar kesemua banner rakyat yang bernilai rm1500 itu dipulangkan kepada kami sebagai penganjur bersama Roadshow tersebut.IMR penyelamat rakyat.


Norman Toha

PengerusiSekretariat Mobilisasi Umat
27 Jan 2012

4 comments:

Omar Ja'afar said...

teringat saya tahun 2008 dulu,hampir semua rakyat selangor mengundi dan menyokong pakatan rakyat, alhamdulillah! sekarang kita semua sudah belajar dengan bernas apa itu kerajaan yang sederhana dan apa itu kerajaan yang sangat busok, jangan lupa undi bernas anda pada pilihan raya yang akan hampir datang.

Anonymous said...

Berhati hati dengan IMR...

Kuasa ketiga boleh memecahkan undi untuk BN.. Sekarang memang ramai dah meluat dengan PR tu, jika tiada parti ketiga mungkin mereka dan yang atas pagar tu akan undi BN.. tapi dengan adanya kuasa ketiga, undi kepada BN, terutamanya dari kaum MELAYU mungkin akan terpecah dua.. Kaum cina memang tak akan undi BN dan kuasa ketiga ini.. Jadi sekarang ini undi melayu terpecah kepada tiga dan bukan dua lagi.. Harap BN ada strategi supaya undi melayu tak terpecah pecah kepada mereka..

Anonymous said...

KALAU IMR NI NAK JADI PARTI POLITIK MUNGKIN X SEMPAT..PROSES PENDAFTARAN PUN MUNGKIN AMBIL MASA..SEELOK2 ELOKNYA JADI NGO JER...

Anonymous said...

Nak gantung banner p la ambik lesen dari pbt dulu...24jam lulus...rm10 ja sekeping...janji bahasa melayu lebih besar dr bahasa lain...ganbar tak menjolok mata..n tiada unsur hasutan@kejian...kompom bahagian lesen takleh tolak..

Powered by Blogger.