Jan 19, 2012

ORG. KUAT UTUSAN KATA UMNO & PAS PARTI LEMBU - "DAP NO. 1 BELA MELAYU!!"







Bekas Presiden Kesatuan Wartawan Kebangsaan (NUJ) Mohd Hata Wahari menjadi orang Melayu terbaru yang menyertai DAP.

Setiausaha agung parti itu Lim Guan Eng, dalam mengalu-alukan Hata, berkata beliau berharap bekas presiden NUJ itu akan terus berjuang demi kebebasan akhbar di negara ini.

"Saya percaya beliau boleh menyumbang kepada parti dan berjuang untuk kebebasan bersuara dan kebebasan akhbar," katanya.

Awal bulan ini, penulis blog Sakmongkol AK47 yang juga bekas ADUN Pulau Manis dari Umno, Mohd Ariff Sabri Aziz juga menyertai parti itu.

Selain Sakmongkol yang merupakan  bekas Ketua Penerangan Umno Bahagian Pekan sehingga tahun 2004, turut dikatakan berbuat demikian ialah seorang lagi penulis blog Umno dan veteran parti itu, Aspan Alias.


Artikel Panas sebelum ini : -

1.  DR. MARIAH SUJUD SYUKUR - KAK JAT SAMAN MALU MAK LAMPIR ZURAIDA RM100 JUTA!!

2.  CERITA BELAKANG TABIR - DR. YUNUS B'TIKAM LIDAH MALAM P'LANTIKAN EXCO!!?

9 comments:

Anonymous said...

Habis madu disedut, Hampas DI buang - TERLALU simple kan, tapi faham tak !

Anonymous said...

sekor sekor Allah SWT menayangkan melayu muflis iman, jd mudahlah kita telitikan ciri2 manusia muflis iman ini. biar aku mulakan pertama: mengejar pangkat, 2. gila kuasa 3. kejar glamor yg lain korang tambahlah ya

Anonymous said...

Tak pupus melayu kat malaysia dek kerana pengkianat yang sekor ni....bila mati sok mesti yg talkin kat dia si karpal wildchair...yumsin

Anonymous said...

Nie lah die melayu bangsat xsedar diri..
Apa die ingat karpal selam singh tu nk tolong sangat ke kt org melayu..
Confirm die nie kelapaq duit,sb tu p join DAP..
betul lah tu,sok mati nt LGE semayang kn mayat die,karpal selam talkin kn die...

Anonymous said...

Dah naik meluat dengan kerajaan selangor sekarang ni... Asyik berpolitik sahaja.. Kerja tak buat.. Ni sampah tak ambil ambil dah dekat seminggu.. Dah bau busuk.. Dulu ambil 3X seminggu.. Sekarang sekali seminggu sahaja ke... Dah tu ambil waktu malam pulak.. Siang lori buat apa.. Pegi curi pasir ke.. Buat bising aje ambil sampah waktu malam..

Penduduk Bukit Jelutong..

Anonymous said...

Ambiga tell an "ambush" during rally...

Tok sah dok percayalah dengan orang anti islam ni..

Memang dah perangai keling.. Mungkin tak seberapa kena, tapi cakap macam nak kena bunuh...

Memang dah perangai keling.. Itulah ada istilah gempak keling.. Ah yo ma.. Ay yo pa..

If you find a snake or an indian in a bush.. Who do you want to kill first? Lidah bercabang punya keling...

Anonymous said...

Ambiga ada schizophernia with delusion with a strong belief that someone is after her...

Anonymous said...

melayu pengkianat.melayu masuk DAP ni mmg melayu sial.rosak bangsa klo ade melayu cmni.

Anonymous said...

Mereka ini berharap dapat menjadi calon melayu DAP dalam mana2 pilihanraya...
dgn harapan dpt jadi MB mana-mana negeri yg dikuasai kelak.
....dan bagi DAP pulak dapat mencucuk hidung mereka ini sebagaimana yang jadi pada NIZAR
....

Powered by Blogger.