Jan 27, 2012

PERTIKAI HARGA COLI MENTERI WANITA - MUSLIMAT PAS DESAK 'NIZAR PERAK' MINTA MAAF KAT SHAHRIZAT!!Sebelum ini Muslimat PAS cuba bersuara akan tetapi disekat PAS Pusat yang berjanji akan menegur Nizar atas tindakan beliau membangkitkan isu yang mencemar dan mengaib maruah Wanita dengan mempersoalkan harga 'baju dalam' Shahrizat.

Ini semua gara2 serangan NFC yang dibawa PKR termasuklah Zuraida sehingga dijadikan bahan serangan peribadi Shahrizat yang pada mulanya hanya mengaibkan beliau selaku Pemimpin, Wanita Kerajaan Pusat.

Akan tetapi, serangan peribadi ini semakin tidak terkawal apabila ianya turut mengaibkan maruah Wanita secara keseluruhan apabila dibangkitkan pula isu harga 'baju dalam' Shahrizat yang dituduh bernilai RM 26 Ribu. 

Dan lebih memeranjatkan Muslimat PAS ianya dibangkitkan seorang Pemimpin PAS bernama Nizar Jamaluddin.

Mungkin pada awal tindakan Muslimat PAS cuba disekat beberapa kerat Pimpinan Sayap Parti itu yang membawa suara Pro Erdogan atau Parasit parti. Akan tetapi setelah ianya kembali menjadi bualan mulut Nizar dan rakan2 pimpinan Pakatan di Perak, Muslimat PAS tidak mampu mengawal kelakuan yang boleh dikira satu bentuk gangguan seksual.
Nizar cuba mengheret isu yang pernah disentuh beliau satu ketika dahulu berkenaan pembelian baju dalam Shahrizat bernilai RM 26 Ribu menggunakan wang peruntukan Projek NFC. Apa jenis tuduhan ini? Tidak bermoral.

Rata2 pimpinan akar umbi amat berang dengan dakwaan dan tuduhan mengaibkan Nizar. 


 


Pelikkan? Ustaz Azizan yang sebelum ini digelar Tokoh Ulama' terulung PAS kini dihina dan dicaci maki dek kerana bertindak menyokong AUKU.

Akan tetapi Nizar terus dijulang walaupun mengeluarkan tuduhan yang mengaibkan, waimah secara sengaja atau tidak, ianya tetap mengaibkan.


 

Muslimat PAS mula mempersoalkan apakah sebenarnya motif dan agenda serangan NFC ini? Adakah ianya berkaitan isu Nasional atau dijadikan alat melemahkan kekuatan Shahrizat yang diperakui majoriti Muslimat PAS, amat selesa bekerjasama dengan beliau dalam mengemaskini isu2 berkaitan kaum Hawa di Negara ini.

Malu. Dihina Pemimpin UMNO serang peribadi Pemimpin Pakatan sebagai munafiq. Maka Nizar juga wajar tergolong dalam kumpulan munafiq juga. Sudah serang peribadi. Terhadap Kaum Hawa. Pakaian dalam wanita dipersoalkan. Dakwa diri megah kata Pemimpin tauliah dari parti perjuangkan Islam sebagai asas dan tonggak.

Anda nilailah sendiri.


6 comments:

Anonymous said...

Bini Nizar pakai coli tak? Takut tengok gigi Nizar

Anonymous said...

bini nizar 24 jam braless bro!!!

Anonymous said...

bini dia braless sb...flate rate..hahaha!!

Anonymous said...

BRALESS COZ DI TOKAK GIGI JONGGANG...KAKI MEROYAN

Anonymous said...

NIZAR NIE PATUT DI SAMAN JER..KAK IJAT JANGAN BAGI PELUANG KAT AGEN DAP NIE...JADI MB BONEKA JER KAT PERAK.X SAMPAI SETAHUN JADI MB DAH BAGI PAJAKAN TANAH 999 TAHUN..

Anonymous said...

Biasala. . Master of puppet. .

Powered by Blogger.