Jan 17, 2012

NIK ABDUH WARNING TIMB. PEMUDA PAS SELANGOR HINA HASAN ALI!!?Tindakan Timbalan Ketua Pemuda PAS Selangor yang mengkritik Hasan Ali berhubung isu Parasit dalam Parti didakwa atas arahan pihak2 tertentu yang tidak membawa suara Pemuda PAS Selangor secara akar umbi.

Ini turut membangkitkan kemarahan di kalangan beberapa AJK Pemuda PAS Pusat yang memperlihat tindakan Timbalan Ketua Pemuda PAS Selangor itu semakin lantang membawa suara Pro Erdogan yang juga adalah parasit yang sekian lama telah mula meresap cuba mengganggu kekuatan Pro Ulama' dalam sayap parti tersebut.

Timbalan Pemuda PAS Selangor seolah2 tidak mengenang jasa dan pengorbanan Hasan Ali dalam menaikkan imej Parti di Negeri Selangor sejak 15 tahun dahulu sehingga berjaya meletakkan kekuatan Pemuda PAS Negeri di satu tahap yang boleh dibanggakan.

Sebelum ini,  Timbalan Pemuda PAS Selangor menyelar tindakan Hassan memberi kenyataan terbuka bahawa terdapat parasit dalam parti yang menyekat perjuangan asas PAS.
“Sekiranya wujud parasit dalam PAS seperti yang disebut (Hasan), maka sewajarnya beliau membuat laporan kepada Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk diambil tindakan susulan dan bukannya menjaja di dada-dada akhbar semata-mata untuk mengharapkan simpati. 

“Sebagai orang yang pernah memegang jawatan tinggi di dalam PAS dan berpengalaman sebagai seorang ahli motivasi, Datuk Hasan sepatutnya berjiwa besar untuk menerima teguran dan keputusan parti serta mengikut prosedur parti untuk merayu keputusan pemecatan beliau,” katanya.

4 comments:

Anonymous said...

Ah Jib Gor... Laman web abang najib

Ah Ju Bor... Laman web abang anwar

He.. He.. He..

Anonymous said...

Bukan ah ju bor... Tapi al ju bur..

PAS Pak Sanggup said...

Betullah tu Dia ni salah seoarng parasit dalam PAS kalau Anwar jaja simpati seluruh dunia boleh pulak.

Hassan Ali cuma dedahkan kebenaran dah kena caci.

PAS sekarang banyak kapiaq dari Islam.

Anonymous said...

sAYANG SERIBU KALI SAYANG, DAP kempen LK Siang, PKR kempen Anwar, PAS kempen Anwar juga? patutla Hadi kata dia nak jadi nelayan sebab tak dibawa bersama ke Putra Jaya. N.Ajis setia dgn negeri kelantan, tapi mana wakil ulamak ke P/Jaya. Hampeh, rata2 diperbodohkan DAP n PKR

Powered by Blogger.