Jan 19, 2012

MAHASISWA PRO PAS BOGEL PELAN JAHAT MAHFUZ OMAR 'BUNUH' MB KEDAH!!ADAM ADLI yang membawa suara Pakatan di dalam dunia Politik Pro Mahasiswa secara tiba2 mengepalai Demonstrasi Petang tadi di hadapan Ibu Pejabat PAS melakukan Provokasi jahat menentang MB Kedah Azizan Abdul Razak.

Ini semua gara2 tindakan menggantung 5 Pelajar Kolej Universiti Insaniah (KUIN) yang terhadap mendakwa menghasut dan berkempen menolak AUKU tahun lalu.


Kolej yang bernaung di bawah Kerajaan Negeri Kedah pimpinan PAS ini dilihat bercanggah dengan Pakatan dikepalai Anwar yang menyokong Adam Adli dan Kumpulan Pro Mahasiswa yang bersama dengannya dan berjanji akan membubarkan Akta itu.

Adakah Ustaz Azizan menyokong AUKU? Apa motif tersembunyi? Adakah demonstrasi ini atas arahan 'pihak2' tertentu melibatkan Pimpinan Pakatan? Ermmm..

Apa2 pun, video di bawah ini mungkin akan menyedarkan kita pandangan sebenar majoriti mahasiswa yang tidak mengambiltahu atau mengambil bahagian dalam aktiviti2 yang menjerumus ke arah politik.


Mereka masuk IPTA nak score pointer n target dean Award. Tonton VIDEO menarik di bawah.


 

1 comments:

Anonymous said...

LAKONAN ADIK NI KAT DEPAN PINTU YG BERTULIS "POS OPIS" IBARAT SEPAK MUKA PENDEMO DGN TROMPAH LA...

PEJUANG HAMAS...

Powered by Blogger.