Jan 1, 2012

LEPAS RAJA PETRA.. DATUK ESKAY NAK BELI ANAK LELAKI ANWAR PULA!!?

 

Alasan yang sudah ditanam hidup2 dalam benak otak Penyokong2 Fanatik Anwar. Menganga dan mengangguk mengiyakan setiap detik sebutan dan lontaran keluar dari bibit mulutnya. Mindset yang sudah tak boleh diubah bak syaitan merasuk mengawal segala pergerakan minda manusia.


Kenyataan Raja Petra yang telah hilang kepercayaan terhadap Anwar turut didakwa dibeli oleh Kerajaan BN. Habis semuanya dibeli. Jikalau ada mentaliti sedemikian, ini bermakna memang benarlah dakwaan mereka bahawa orang2 kanan Anwar semuanya tidak bersih dan dikelilingi pelacur yang mudah dibeli begitu sahaja.

 

Agaknya jikalau lah agaknya, jika Wan Azizah isteri Anwar turut membuat kenyataan menyokong Kerajaan UMNO, beliau turut dituduh dibeli PM Najib Tun Razak. Dahsyat betul hendak menutup penipuan sendiri. Sehinggakan sanggup membuat pertuduhan yang jika difikirkan semula, jelas ianya alasan yang tidak punyai fakta dan bukti.
Sekurang2 nya, berdiam sahajalah Anwar. Orang2 yang kini tidak lagi bersama denganmu berjuang bermati2 an sehingga hampir terbunuh dek kerana memperjuangkan kamu. Dengan mudah kamu menuduh sedemikian rupa terhadap mereka. Siapa lagi yang mampu berkorban nyawa untuk kamu. Anak lelaki kamu Ehsan sendiri tidak mampu. Kerana Ehsan sendiri tahu siapa sebenarnya bapa dia. Jangan pula dituduh perkara yang sama. Anak juga Orang BN boleh beli? Inilah politik dibawa sehingga hal2 peribadi. Macam Keluarga Azmin Ali.

Biarlah. Itulah persepsi mereka. Menganggap mereka yang memilih UMNO/BN seperti pelacur yang mudah dijual beli. Jikalau Anwar benar2 ada harga diri, dia tidak akan terdesak menuduh sedemikian. Bak kata Karpal Singh, Anwar harus bertaubat. Jangan lepas ini Nik Aziz pula yang membuat kenyataan yang sama.Artikel berkaitan (klik pada tajuk di bawah) :-

1.  KES LIWAT ANWAR.. EHSAN UGUT BONGKAR SKANDAL PAPA!!


2 comments:

Anonymous said...

adakah anwar dibeli oleh kuasa asing dan agen yahudi?

Anonymous said...

anuwar x dibeli oleh kuasa asing tp dia melacurkan jubornye utk kuasa asing wakaka :D

Powered by Blogger.