Jan 6, 2012

JAHANAM KERETA ORANG - HABIS DICONTENG 'JOM BEBAS ANWAR'!!Insiden di atas yang menurut Laman Portal KLPOS mengatakan berlaku di Kuala Nerang ini memang benar2 memalukan.

Tatkala Pihak Polis membenarkan Perhimpunan ini diadakan, sudah ada gangguan jahat dari penyokong2 Anwar melakukan provokasi jahat sebegini.

Adakah insiden permulaan yang berlaku ini benar2 membuktikan tiada sebarang kekacauan  bakal berlaku pada Perhimpunan tersebut pada 9 Januari ini?

Mungkin pihak Polis harus pertimbangkan semula.

6 comments:

Anonymous said...

ni kang die ckp umno yg buat sendiri la ni....

Anonymous said...

Bayak makan makanan haram hati jadi hitam jadi harta orang pun dia nak rosakkan

Anonymous said...

Ribuan orang akan berhimpun 901... Masih buta lagi ke manusia manusia di Malaysia ni.. Dipergunakan untuk kepentingan seorang yang bernama Anwar.. Mana tak ramai kalau setiap bahagian di suruh hantar 500 orang.. Nanti kalau tak hantar sudah pasti ketua bahagian tu di kenakan tindakan sebab tak ikut arahan dia.. Itu lah politik PKR dan macamana dia boleh kumpul orang untuk tunjuk perasaan di jalanan..

Sokong Hassan Ali cakap jangan mempergunakan orang terutama anak muda untuk kepentingan individu.. Memang bodoh betul siapa yang ikut perhimpunan ini..

Anonymous said...

dah memey UMNO yg pakar dalam fitnah2 gini nak kate guaner......dulu kini dan selamanya UMNO pakar provok ternamer...tak cayer tanya panglima ludah yang comey tuiihyii...tu.sure dia tau..

Anonymous said...

Hassan ali patut di kenakan tindakan kerana tak ikut cakap boss (sila baca the Star akhbar propaganda UMNO!). Tak ke betul apa yang di katakan.. Tak hantar 500 orang, selamatlah ketua bahagian..

Anonymous said...

901, melayu hanyut dek gila kuasa.
pakailah otak jika masih waras,
hingga saat terkini melayu terus: sasau kerana otak dah diliwat oleh maharaja liwat dan dipukau mahaguru sesat waris syaitan.

bangsa lain dinegara ini, tergelak sinis melihat malah memandang ketololan melayu sama melayu bercakaran kerana manusia bangsat anuar ibrahim yg akan dijatuhi keputusan perbicaraan mahkamah. mukin bagi kes yg sama tertuduh dah mampos meringkuk dipenjara, kenapa anuar dibela semacam hingga keperingkat mengabaikan keadilan lain-lain kes yg harus diadili?????

harimau mati meningalkan belang, anuar ibrahim mati meninggalkan.....

Powered by Blogger.