Jan 16, 2012

HASAN ALI DEDAH SKANDAL PARASIT 'MAKAN' PAS SAMPAI MATI!!Hasan Ali akan mengadakan road show dalam masa terdekat ini bagi memberi penjelasan mengenai kegiatan parasit dalam PAS yang telah merosakkan perjuangan parti.

Kegiatan ini sememangnya telah dikenalpasti sekian lama dan kini sudah tiba masanya Hasan membongkar setelah perjuangan asal yang cuba dibangkitkan semula beliiau telah dibunuh parasit2 tersebut.

Namun, parasit2 ini terus menerus memburukan Hasan dengan mendakwa beliau individu yang mencemar imej Parti walhal ADUN Gombak Setia ini telah sekian lama bersabar dan beralah dalam membawa beberapa isu akhlak dan moral yang realitinya merupakan asas pegangan berlandaskan Al Qur'an dan Sunnah.

Adakah Harun Din akan turut serta menyokong Road Show Hasan Ali ini? Atau beliau terus dibelenggu subahat dengan tindak tanduk Parasit di dalam PAS?

4 comments:

Adi Kencana said...

Xyah buat road show pun org dah tau pasal PASrasit...

Nak tengok betis Tiz Zaqyah atau anu Anwar? Dua2 tak mauuuu....

SIKAP HIPOKRIT NURUL TERSERLAH BILA KUTUK MB PAHANG... Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

selagi masih dlm pas alim ulamak
dicap bersekongkol dgn kemungkaran!! boleh tahan ker? diseru kluarlah dari cengkaman parasit itu!!!!!

SUARA PEMUDA said...

Mohon Pautkan blog pemuda.tq
http://hujahpemuda.blogspot.com/

Anonymous said...

DISARANKAN PIHAK BN MEMPUNYAI SISTEM YANG LEBIH TERATUR DALAM MEMBERI MAKLUMAT TENTANG CERAMAH CERAMAH PENERANGAN POLITIK YANG AKAN DIADAKAN DI SESUATU KAWASAN.. SAMADA MELALUI SMS ATAU DILETAKKAN DIBLOG BLOG DAN SEBAGAINYA.. CERAMAH PASTI AKAN LEBIH MENARIK KALAU ADA ORANG MACAM HASSAN ALI DATANG BUKA PEKONG PAsRASITE..

Powered by Blogger.