Jan 31, 2012

"ANWAR PERNAH HASUT SAYA IKHTIRAF ISRAEL.." - MAHATHIR!!?Jika mengingbau kembali era pemerintahan Tun Mahathir selaku PM satu ketika dahulu, beliau bukan sahaja dikenali dunia kerana keberanian membawa kemajuan di sebuah Negara Dunia Ketiga seperti Malaysia ini, akan tetapi turut tampil berani mengkritik Pemmpin US dan Yahudi Zionis secara terbuka melalui upacan2 beliau di luar Negara.

Kelantangan beliau mengherdik kepimpinan US dan Israel itu turut mendapat jolokan dunia sebagai Anti Yahudi.Malah Menteri Besar Kelantan Nik Aziz sendiri pernah memuji dan kagum dengan kepimpinan Mahathir yang lantang mengkritik Pemimpin2 Yahudi di US malah Zionis Israel sendiri. 

Bagi beliau tiada Pemimpin Islam pada masa kini mampu menandingi keberanian Mahathir. KLIK DI SINI untuk menonton sendiri Paparan Video kenyataan Nik Aziz yang memuji kepimpinan Mahathir seperti yang ditulis. Sila tonton.

Lihat di mana sebenarnya kejujuran Mursyidul Am PAS pada hari ini memperjuang Islam sebagai Addin.
Kali terakhir beliau mengulangi kritikan kerasnya terhadap Pemimpin2 Zionis pada hari terakhir beliau memegang jawatan PM melalui Ucapan Persidangan OIC di Putrajaya. Pada ketika itu kesemua delegasi Pemimpin2 Islam OIC yang hadir berdiri memberi penghormatan setelah selesai mendengar ucapan beliau.
Tidak sabar merampas jawatan PM, Anwar selaku TPM pada ketika itu telah mengambil peluang menghampiri dan menjalin hubungan persahabatan bersama Pemimpin2 Yahudi. Malah Anwar jugalah yang membangkitkan kebencian Pemimpin2 tersebut terhadap Mahathir.
 
Malah sehingga hari ini hubungan Anwar bersama Pemimpin2 ini semakin akrab malah turut mendapat pembelaan.

Maka tidak hairan bagi bekas Presiden UMNO itu apabila disoal mengenai kenyataan Ketua Pembangkang tersebut baru2 ini yang mahu melindungi keselamatan Israel.

Pengaruh Tun M membawa satu sejarah kegemilangan di Negara ini tidak mampu disangkal sesiapa walaupun cuba dihina Anwar. 
Malah kini Anwar didakwa berang dengan tindakan Laman Portal Pro Pakatan The Malaysian Insider yang memperlihatkan kekaguman media tersebut terhadap Mahathir. Anwar Ibrahim bakal mengarahkan Pakatan memboikot Laman Portal tersebut. Tidak Percaya? KLIK DI SINI sebagai bukti.

6 comments:

Anonymous said...

Anwar pengkianat bangsa!

Anonymous said...

Bukan saja pengkhianat bangsa tetapi juga pengkhianat Islam!!!

ado363 said...

Dia ni aku rasa dah gila agaknya

jie said...

TUN MAHADIR MEMANG SEORANG YANG HEBAT. SELURUH DUNIA MENGIKTIRAF INSAN BERWAWASAN JAUH NI. TAK SAPE BOLEH NAFI. CUKUP BERTUAH INSAN HEBAT INI LAHIR DI BUMI MALAYSIA. TENTU RAKYAT NEGARA LAIN DENGKI SEBAB PEMIMPIN MEREKA TAK SEPERTI TUN M. TAPI SAYANG SEDANG DUNIA LUAR MEMANDANG DAN MENYANJUNG TINGGI TUN M TAPI ADA PLAK SEGELINTIR MANGKUK HAYUN DALAM NEGARA YANG CUBA MENIDAKKANNYA PULAK.MEREKA2 INI ADALAH ORANG YANG RENDAH IQ DAN AKHLAKNYA. SIAP JADIKAN TUM M MUSUH PLAK SEBAB APA YANG DIHAJATI TELAH DISANGGAH OLEH TUN YANG BIJAKSANA. TUN M TIDAK ADA YANG MENYERUPAINYA APATAH LAGI MENYAMAINYA. SEMOGA TUN SEKELUARGA BAHAGIA, DIKURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK DAN SENTIASA DALAM PELIHARAAN ALLAH S.W.T INSYAALLAH

Anonymous said...

AN-WAR MEMANG BANGSAT MELAYU...LAGI SEKALI AKU KATAKAN AN-WAR ADALAH BANGSAT MELAYU..YANG MELANCAUKAN MELAYU..TAPI MENCIBAIKAN BURIT CHINA N PUNGKOK JAMBU...BANGSAT PUNYE UMAT..

Anonymous said...

TAPI YANG PELIKNYA APCO TELAH PUN BERMAHARAJA LELA DI 'TANAH MELAYU' YANG KITA CINTAI!!! SALAH SAPA HAAA. ANWAR JUGAK KA? BUKANKAH DIA KETUA PEMBANGKANG YANG KERAP KENA SEPAK TERAJANG OLEH BALACHI2 UMNO

Powered by Blogger.