Jan 28, 2012

AGEN CIA UTUSAN - PROF. AZIZ BARI JUGA ARAH BUANG ISMAIL KAMUS!!


Ustaz Ismail Kamus bakal diasak oleh Parasit2 PAS untuk dikenakan displin kerana menggunakan Media Utusan Malaysia sebagai platform publisiti. 

Ianya dilihat turut bercanggah dengan pendirian Pakatan yang memboikot Akhbar tersebut.


 


Sememangnya ianya bakal berlaku jika Ustaz Ismail Kamus tidak mendengar arahan peringkat Pakatan Pusat. Siapa duga? 
Ustaz Ismail Kamus sekian lama disyaki tidak seteru dengan Anwar kerana kerap mengadakan perjumpaan bersama sahabat beliau Dr. Hassan Ali yang telahpun dipecat dari PAS, selain daripada Ustaz Harun Din.
Prof. Aziz Bari yang tiada jawatan penting di dalam PAS pun turut berani tampil mengarahkan PAS mengambil tindakan displin terhadap MB Kedah Azizan Abdul Razak kerana Tokoh Ulama' PAS ini 'biadap' menafikan pendirian Pakatan pimpinan Diktator Anwar menyokong Akta AUKU.

Totok2 PAS jadilah membiarkan akal kamu itu tidak berfungsi dek kerana ekstrim pada Parti, walhal kamu kini bukan menyokong prinsip Parti yang kamu sanggup bai'ah mati syahid iaitu PAS, akan tetapi kesemua itu dibuang dan menggunapakai 'peraturan' Pakatan arahan Anwar.

Ingat. Dajal apabila muncul akan cuba mempamerkan dirinya dipihak yang benar. Mereka yang bersama dajal itu melihat makhluk itu sama taraf dengan Imam Mahdi. Walhal Dajal itu muncul bertujuan menyesatkan umat yang sebelum ini kental prinsip Al Qur'an dan Sunnah.

3 comments:

Anonymous said...

Bagus lah prof aziz tu dah tak ada dengan UIA.. orang yang macam ni yang akan merosakkan pelajar pelajar uni.. Kenyataan yang dibuat itu jelas menunjukkan dia anti kerajaan pemerintah.. Baguslah tak makan duit kerajaan bayar gaji dia.. Biarlah dia buat hal dalam PAS.. BN YANG UNTUNG

Omar Ja'afar said...

satu nasihat untok penyokong PAS! biarkan Ustad Ismail Kamus dengan kerjaya beliau, tak payah lah menambah dosa dengan memaki hamun, dan satu lagi kalau sakit tenat dan tidak dapat di ubati di hospital pakar, jumpa saja Ustad Ismail Kamus, insyallah mungkin beliau boleh tolong ubati anda, insyallah!

gasing said...

sesiapa yg mempunyai penyakit hati berpunca dari sifat irihati, dendam kesumat, dan penting diri bolehlah berjumpa dgn ustaz ismail.

Powered by Blogger.