Dec 7, 2011

VIDEO BAPAK SETAN - DR. BADRUL AMIN B'TUMBUK DGN. AJK PKR..!!?







Satu pergaduhan besar didakwa telah tercetus melibatkan PKR Cabang Sabak Bernam yang turut melibatkan Reformis Bapak Setan Dr. Badrul Amin. Lihat Video di atas sebagai bukti.

11 comments:

Anonymous said...

Tahniah ... mantap bro ... Parti yang mendakwa lebih demokrasi daripada parti lain .... KOROKMU ...

usin said...

demokrasi la tu. sampai boleh sepak terajang & boxing bebas. betul2 demokrasi. itulah sebenarnya intipati perjuangan yg terdapat dlm perlembagaan pkr. rakyat perlu bebas. sebelum bebas, rakyat perlu dibebaskan dari cengkaman bn yg nk buat "apapun tak boleh". tq bapak anwar bin ibrahim atau singkatannya xxxx, mama sebagai presiden, kaklong sebagai naib presiden, abg min sebagai org kesayangan bapak (entah knp mama tak suka kt abg min)kerana terus2an meniupkan semangat "buatlah apa saja, tak kira berapa kosnya, asal impian terlaksana". kpd ahli2 pkr, jgn takut, penyokong kita kt luar dh janji nk support duit utk kemenangan mutlak kita. jgn ambil peduli walaupun penyokong kita yahudi, yg penting matlamat bapak utk jadi pm terlaksana. matlamat menghalalkan cara mesti kita pegang & amalkan. tak guna kalau setakat jadi pepatah sahaja. terus berjuang, hahahaha...

p/s; statement mcm sial ini adalah luahan hati bekas pkr yg dh muntah hijau dgn politik pkr.

Megat Alam Gempita said...

Semuanya kerana ingin menjadikan DAP berkuasa, Melayu yang bangang bergaduh-gaduhan.Ustaz Badrul sejak dapat bini baru semakin lembik, sepatutnya dia yg meleraikan pergaduhan tu baru jadi pemimpin yang berani.
Itulah banyak sangat makan duit haram DAP tu yang jadi bengap. Menangis konon macam pondan takat berani di jalanan lebih baik jadi gay biar disontotnya si Anuar.

Anonymous said...

Ustaz Badrul kan orang silat...sebab tu berani gaduh2...berapa banyak pakai jin,tu yg bila gaduh isim semacam je..hahah

Anonymous said...

mesti ada acara tinju muay thai...

demokrasi apa mcm tu.....

Nok said...

bro jgn silap...depa tgh mtg pasal nak adakan pertandigan silat tomoy, member tu benggang sbb dia tak terpilih...jadi dia tunjuk bakat le test card...tengok sape tangkas, yg member kena terajang tu jadi mangsa le......

ustaz badrul tu silat pulut ada le....camtu le parti pembangkang, takhabis2 buat gempaq....nanti pru
13 kantoi habis le cerita...tutup buku...masing2 bawak hal masing2...dah kalah....

Anonymous said...

amnojahanam parti perosak melayu, hirup darah bangsa sendiri. Tanah rezab melayu tinggal 35%....

Otak Pakatan said...

Cuma Melayu PAS Melayu PKR MElayu DAP saja yang rosak. Rosak Akhlak, Rosak Otak.

Angkara Ketua Umum yang Rosak dan Mursyid yang Shit.

Bangang punya budak-budak pakatan.

Otak ada tapi tak guna untuk Kebaikan

Anonymous said...

Bapa segala fitnah.bertaubatlah sblm terlambat.kenapa muka ustaz badrul amin dikaburkn?langsung xnmpk jelas itu adlh ustaz badrul amin?klu nk buat lakonan pun biarla jelas nmpk muka.dasar kaki fitnah!

Anonymous said...

kena batang hidung hangpa semuanya fitnah, memang hangpa puak fuckatan tak pakai otak, ikut membabi buta, gelap dengan kebenaran. khaktuiiih...

Anonymous said...

Think of landscape backgrounds as an alternative to going out and resting your eyes and mind a bit, the only difference is that you won't get a breath of fresh air!Nature landscape wallpapers - from the usual forest or tranquil water scenes to amazing castles, vast farms and lush green gardens are all available for you to download online. We think that the best reasoning for this is that many people, who are unable to get involved in charitable or scientific developments to help the panda bear, still want to show their support and appreciation for the panda bear, even if in an indirect way. In addition, onion contains a large percentage of vitamin C. [URL=http://lopolikuminp.com ]recoupling[/URL] Years later, and he finally looks like he has his own movie on the way. Once located, it is just a matter of finding exactly which lure and presentation will make those bass go totally unhinged.

Powered by Blogger.