Dec 15, 2011

USTAZ NASHA AKHIRNYA BONGKAR - "RAMAI PUAK KAFIR DALAM PAS..!!?"Buat pertama kalinya bekas Timbalan Presiden PAS Ustaz Nasharuddin Mat Isa mengkritik kepimpinan Parti secara terbuka setelah sekian lama bersabar diherdik, difitnah dan dicaci maki musuh dalam selimut PAS.

Ustaz Nasha dalam kenyataannya memberi amaran kepada segelintir Pemimpin PAS Pusat yang cuba membelakangi keputusan yang dibuat Presiden Parti berkenaan soal calon.

Malah Ustaz Nasha telah menghubungi Dato' Hasan Ali memberi sokongan tidak berbelah bagi atas perjuangannya menegakkan syiar Islam sepertimana yang termaktub dalam Perjuangan PAS.

Ahli Parlimen Bachok itu juga sempat memerli senario dalam Kepimpinan PAS yang kini dikuasai puak Pro Sekular.

“Senario beberapa hari kebelakangan ini mewujudkan persepsi baru terhadap PAS. Dulu banyak pihak, terutama rakan media kata cukup susah nak dapatkan maklumat mengenai PAS sebab yang bercakap biasanya cuma presiden atau setiausaha agung,” katanya lagi.


5 comments:

Anonymous said...

1.PAStor Kahlid Gereja
2.Rev Nizar Jamaluddin
3. Father Mat Sabu..
4. Pope Nick

Anonymous said...

berlindung disebalik jubah dan kopiah, ramai sebenarnya yg berlagak juga berpura alim dlm pas, malah tindakan, percakapan dan sokongan lebih kepada golongan musrikin dan munafikin. pas hari ini pentingkan kuasa; hakikatnya demi merebut kuasa segala boleh dipusing 360^.

para ulamak, ilmuan dan pejuang pas yg tulim makin terpinggir, bersekongkol dlm gabungan PR menjerumuskan pas kelembah yg hina, apa ertinya pakaian yg sunci berkubang dikandang babi!!!

Anonymous said...

mereka sudah terpengaruh dengan aljuburin manusia dua alam tu..boleh jadi khatib, imam, sondol belakang sondol depan.

Anak Lenggong said...

Malas cakap banyak..PAS sekarang kata sebarang pencalonan diambil kira daripada pencalonan di peringkat cawangan..so yang 2-3 ekor pemimpin PAS yang dok bertanding di 2-3 tempat dipilihanraya sebelum ini adakah daripada pencalonan diperingkat cawangan..so berapa banyak tempat dia berdaftar sebagai ahli PAS..tu yang banyak jadi bidan terjun..daripada negeri lain bertanding dinegeri lain pun mengikut pencalonan diperingkat cawangan jugak kee..

Anonymous said...

Sunah nabi adalah kelakuan atau sifat nabi. Sunah nabi bukannya jubah, serban, kopiah, rantai tasbeh dan tongkat kerana barangan seperti berikut juga ada pada padri,sami sami dan juga Padri yahudi. Orang yang cerdik melihat pada kelakuan dan sifat seseorang itu bukannya pada barang atau benda kerana barang dan benda adalah BESI.

Powered by Blogger.