Dec 9, 2011

TERKINI - HUSAM MUSA JUGA TERLIBAT PROJEK NFC..!!?


Lancang sungguh mulut Naib Presiden PAS Husam Musa. Setelah sekian lama cuba berdiam diri dek kerana mahu rakyat Kelantan lupa akan penyelewengan beliau, hari ini secara drastik cuba mencuit isu yang bertujuan jahat menyerang Shahrizat, NFC.

Dengan bongkak Husam melalui laporan Malaysiakini mendesak pihak Kerajaan Pusat merampas aset NFC menyahut tiupan siulan sumbang Hantu Zuraida kononnya melakukan penyelewengan terhadap Syarikat Ternakan Lembu itu.


Husam, kamu jangan fikir orang sudah lupa akan penyelewengan kamu. Masih segar di ingatan. Jikalau sudah mengambil keputusan berdiam diri, janganlah pula main cuba2 mencuit media dengan menyerang isu penyelewengan ternakan terhadap pihak lawan.

Lupakah kamu tentang 'Operasi Gerak Saraf 4 Juta?' ‘penjualan’ tanah YIK? Isu Ternakan Kambing? Kamu mahu bekas orang kanan kamu yang kamu bayar Jutaan Ringgit membongkar semula penyelewengan kamu terhadap wang rakyat Negeri Kelantan? Atau hendak suruh musuh dalam selimut kamu Nik Amar sendiri yang menceritakannya? KLIK DI SINI.

Jangan bermain dengan api Husam. Hendak bermain sepak terajang politik itu hak kamu. Jaga Negeri Kelantan kamu itu. Hendak cantas Nik Aziz kan? Terus fokus ke misi tersebut. Jangan cuit isu yang tidak punyai kaitan dengan kamu. Kelak ianya memakan diri.


1 comments:

Bingai @ Bangang said...

jangan bagi isu ini mati di sini!

Powered by Blogger.