Dec 21, 2011

"SUAMI SHAHRIZAT BEKAS KEKASIH SAYA" - DAKWA MAK LAMPIR ZURAIDA!!?Menteri Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil sekali lagi menafikan wujudnya sebarang bentuk salah laku dalam skandal Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC) melibatkan RM250 juta sambil menegaskan, beliau “hanya isteri” kepada pengerusi eksekutif projek kontroversi itu.

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat ini berkata, dari sudut “perundangan dan profesional, saya tidak terlibat dalam NFC”, yang dikaitkan dengan keluarganya.

 

“Saya hanya isteri pengerusi NFC. Semua wanita ada keluarga dan suami,” kata beliau kepada pemberita di sini, hari ini. Sebagai seorang pemimpin yang bertanggungjwab dan veteran dalam politik, yang menyayangi Barisan Nasional (BN), saya tahu apa tindakan yang harus diambil dan akan berbincang dengan Datuk Seri Najib Razak,” katanya merujuk kepada perdana menteri dan presiden Umno.

Bagaimanapun beliau enggan mendedahkan tindakan yang sedang dipertimbangkan, tetapi katanya, “saya akan memutuskan mengikut keazaman saya.”


Artikel Jawapan Fitnah Pembangkang mengenai NFC (klik pada tajuk di bawah) :-
0 comments:

Powered by Blogger.