Dec 19, 2011

SAHABAT DIA SENDIRI MENGAKU - STUDENT IPTA INI SKANDAL BARU ANWAR!!






Pelajar yang tertera gambarnya di atas yang kini menuntut di salah sebuah IPTA ini dipercayai salah seorang yang telah mengetuai pemberontakan puak Pro Mahasiswa yang sekian lama digenggam Pembangkang dan djadikan alat membuat kekecohan tatkala Pemimpin utama mereka Anwar Ibrahim semakin menghampiri kekalahan.
 

Anwar sememangnya telah merancang strategi ini agar 1 rusuhan ala2 Reformasi 98 bakal berlaku dengan menggunakan seberapa ramai anak2 muda yang 'berpengkalan' di IPTA2 seluruh Negara menghasut agar menyertai perhimpunan Haram ini.

Mereka akan menjamin ianya 1 perhimpunan aman akan tetapi sekumpulan kecil anak muda bakal membuat provokasi menaikkan kemarahandengan menggunakan beberapa psychology menguji kesabaran pihak FRU dan Polis.

Caci maki terhadap Polis dan FRU dan memegang alat yang berbahaya seperti kayu merupakan antara provokasi yang dilakukan mereka bagi memastikan kedua2 pihak bertanggungjawab ini bertindak lalu berlakulah kekecohan yang akhirnya dilihat seolah2 polis bertindak ganas.


11 comments:

Anonymous said...

lawanya budak ni... sebableeeee

Anonymous said...

assignment da buat belum? haha sibuk nak berdemo kang GB sendiri gak terkontang kanteng.. bodoh pnya budak² ni.. sengel disontot Anu??

Anonymous said...

Jambu. dah ada bekalan KY Jelly lom bro?

Anonymous said...

kalau jenis yg amik gambo sendiri ala2 aksi mcm tu aku brani ckp memang GAYBOY! hahaha... aku berani ckp la kalau jantan tulen tak akan beraksi dgn cam sendiri mcm tu... dgn style rambut dgn sengeh aura gay tu mmg terserlah yg amat!

Anonymous said...

cam dia je yg belajo kat IPT..dulu pun banyak jg sekatan2 tp xda masalah pun nak belajar...dpt keje lagi (Alhamdulillah...) Ne nak bebas itu la, ini la...kasi buang laut lg baik...belajar ngan ikan2..bebas ape
hehe

Anonymous said...

sebenarnya banyak lagi gambar2 aksi menghairahkan dia dalam facebook dia..tapi bila dia dah buat perangai jadi dia takutlah tu yang dia tutup akaun fb dia...siap gambar pakai seluar dalam pun ada..tak perlulah dia ni nak cakap dia teraniaya sebab ramai budak2 gay yang dlm list friend dia..

princerighty1 said...

Pensyarah:mana pelajar yg namanya xxxx xxxx (xnak sebut nama dia)?
Pelajar:Tak ada, encik!
Pen:Mana dia? assignment x siap lagi, lab report belum hantar lagi ni! saya nak kira markah, tak lama lagi nak exam...
Pel:Depan PWTC, encik, tgh berdemonstrasi!
Pen:patutlah x datang kelas... pointer pun teruk! Bar je lah budak nie dari exam...

kepada yg tersebut... fikir2kan lah...

Anonymous said...

Kalau nak kebebasan berakademik, belajar la betul2 tanpa dipengaruhi politik busuk. ini bukan nak bebas berakademik tapi nak bebas berpolitik. belajar malas, asik nak nyusahkan orang. Mak bapak dia pun bagi galakan pulak tu. pelik punya keluarga. kalau anak aku buat camtu, aku paksa dia berenti belajar. dia dah rasa x boleh cover belajar, amik jln mudah, jumpa MENTOR, masuk politik. kalau x lulus peksa pun x per nanti boleh kerja jadi COFEE BOY pun dah cukup. janji boleh hidup mewah.

Anonymous said...

cun nya dia, macam sial ...

Anonymous said...

princerighty1:kamu satu kuliah sama anak ini ya...agak2 sih kamu sahabatnya yg ngaku anak ini skandal baru sama anwar ya...btl enggak sih...

Anonymous said...

ini mesti blog orang UNMO .. ahah ..

Powered by Blogger.