Dec 29, 2011

RUMAH DIROMPAK CURI BUKTI VIDEO SEKS - ANWAR PECAT JOHARI ABDUL!!


Status dendam Anwar terhadap Ahli Parlimen PKR pertama merangkap Ahli Parlimen Malaysia Pertama  yang menonton video seks beliau itu telah terjawab. MP Sungai Petani Datuk Johari Abdul diumumkan secara rasmi digugurkan dari memegang jawatan Pengerusi PKR Kedah. Ianya diumumkan sendiri dari Diktator PKR itu.

Apa sebab? Apa alasan? Tidak jelas. Ada yang kata nakkan muka baru. Ada yang kata mahu Johari Abdul fokus pada Jentera peringkat Pusat. Ada juga yang kata pemecatan ini gara2 insiden Video Seks Anwar. Kenapa pula? Bukankah kes Video Seks itu bak kata Anwar telah sekian lama selesai kerana ianya fitnah jahat semata2?Entahlah. Ada pihak yang melarang blogger2 Pro Kerajaan membangkitkan isu moral kerana ianya akan menaikkan simpati masyarakat. Simpati? Jika kita sendiri takut dek kerana simpati, maknanya kita sendiri tidak percaya akan perilaku negatif Anwar.

Tugas kita adalah meyakinkan rakyat siapa sebenarnya Anwar. Moral yang beliau tonjol menipu rakyat sebagai seorang yang kuat agama. Itu tidak boleh diterima. Kerana realitinya, itu bukan Sifat Anwar sebenar.

Tapi tidak pada Melayu CinDia. Ingatlah. Jangan dipandang zahir yang bersih walhal ianya disimpan di dalam Batin. Hanya orang2 seperti Johari Abdul sahaja yang telah ketahui perilaku sebenar Anwar.

Kenapa Johari Abdul sukarela untuk menonton Video Seks tersebut? Kerana beliau suda mensyaki Lelaki di dalam video tersebut adalah Anwar. Akan tetapi, mahu melihat dengan lebih dekat agar beliau dapat mengetahui bagaimana Kamera tersebut berjaya merakamkan insiden ini agar membolehkan beliau menerangkan kepada Anwar.
Alih2, 1 video yang sememangnya membuat Anwar berang dengan Johari. Emmm.. Malas nak cerita lebih2. Macam ni sahajalah. Lihat video di atas. Lihatlah bagaimana aksi Johari Abdul yang merupakan salah seorang Pemimpin yang Anwar gilap dan didakwa punya potensi memimpin Negeri Kedah apabila menonton video terbabit?

Tok sah hendak memandai2 memuji dan belas kasihan pada individu yang hanya dikenali melalui kaca televisyen dan ceramah2 tertentu. Walhal Johari Abdul adalah individu yang bersama Anwar sejak di dalam UMNO lagi, bersama Saifuddin Nasution. Tonton dan lihatlah sendiri sekali lagi video di atas.

Sebelum ini Anwar didakwa tidak berani mencantas Johari dek kerana bukti status lelaki di dalam video seks tersebut berada ditangannya. Mungkin Anwar telah 'berjaya' menggunakan ruang yang ada merampas bukti tersebut lalu memecat Johari.

Sia2 sahaja cita2 Johari. Mengiringi, merangkak, ada kalanya meniarap bersama2 Anwar, lalu dicantas. Apabila hendak bertindak awal2 keluar parti, skrip biasa digunakan. Lompat parti dibayar Najib,Apa yang pasti, barisan kepimpinan baru Pengerusi PKR Peringkat Negeri dikenalpasti kesemuanya puak pro Azmin Ali.. :-) Syabas Azmin.


Artikel Berkaitan (KLIK pada tajuk di bawah) :-


1.  JOHARI ABDUL AKUI PERNAH TENGOK ANWAR BERBOGEL!!

2.  CERITA 2 PELACUR THAI B'SAMA ANWAR DISAHKAN JOHARI ABDUL!!?

0 comments:

Powered by Blogger.