Dec 10, 2011

PRU13 - NIK AZIZ SETUJU LIM KIT SIANG B'TANDING DI KELANTAN!!?Kenyataan MB Kelantan Nik Aziz Nik Mat yang mendakwa penyokong2 PAS di Kelantan menerima penggabungan parti tersebut bersama PKR dan DAP sebagai 1 penipuan besar yang amat jelas. 

Jikalau benar Penyokong2 PAS di Negeri Cik Siti Wan Kembang mengiyakan kenyataan Diktator PAS itu, kenapa beliau menolak mentah2 Dr. Syed Husin Ali bertanding di Parlimen Kota Bharu pada PRU11 (2004) yang lalu? Dengan lagaknya mendakwa Syed Husin yang diikhtiraf Anwar berjiwa rakyat di dakwa mengamalkan fahaman sosialis.Buktikan. Letak calon DAP bertanding di mana2 kerusi Parlimen mahupun DUN di Kelantan. Tak usahlah sebut tak ada calon anak tempatan, Pakatan selama inipun bukannya menitikberatkan calon anak tempatan pun.

Pilih calon DAP. Nak tengok bukti lebih jelas, letak Karpal Singh dan Lim Kit Siang bertanding di Negeri tersebut. Cakap tak serupa bikin.

Apa2 pun, tabik spring buat UMNO Kelantan yang membuat kenyataan melalui Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri, Dato' Dr. Awang Adek Hussein. "Kita setuju DAP bertanding di Kelantan biar rakyat Kelantan menilai nak DAP atau Barisan Nasional (BN)."0 comments:

Powered by Blogger.