Dec 30, 2011

POTRET PALING HOT - PEMIMPIN TAWADDUK DIRASUK BISIKAN SYAITAN!!Bisikan ini telah menghakis sedikit demi sedikit prinsip utama Perjuangan PAS. Hakikat sebenar yang lebih berisiko besar untuk PAS melaksanakan Hukum Hudud apabila bersama DAP. Itu fakta yang amat jelas. Adakah benar PAS mahukan perjuangan yang dipimpin Burhanuddin Al Helmy? Hendak tapi TAK Mahu. Kerana PAS sendiri tidak mampu melakukannya.
Kini dicanang pula NEGARA Berkebajikan sebagai perlindungan janji2 PAS sejak ditubuhkan pada tahun 1951 agar dilihat lebih MODEN. Akan tetapi, adakah Video di atas adalah hasil keberkesanan Negara Berkebajika di Selangor?
Dan mereka juga mendakwa Negara Berkebajikan ini jugalah di bawah gandingan bersama PKR dan DAP mampu melahirkan masyarakat berbilang kaum yang harmoni. Bijak membina ayat yang cantik apabila dibaca, akan tetapi Video 2 di atas adalah Mukadimah kesan konsep Pakatan. Bayangkan bagaimana jika ianya mencapai Klimaks.

Hanya BARISAN NASIONAL sahaja terbukti utuh. Apa jua cabaran, akan diakhiri dengan keamanan. Malah Peristiwa Berdarah 13 Mei sekalipun mampu diselesaikan dengan keamanan sehingga hari ini hasil kerjasama ini.


1 comments:

Anonymous said...

saya ingin memetik kata-kaya KPP Nasharudin Hasan yang di siar Utusan Malaysia hari ni, menariknya kata-kata tersebut tidak diparaktik kan oleh ahli dan pemimpin PAS sendiri, apa katanya" Pemimpin PAs perlu menjadi pejuang Islam yang berakhlak mulia dengan mencintai perdamaian,menghargai persahabatan, memohon maaf jika tersalah serta memaafkan kesilapan orang lain" " apabila mereka bertelagahmelampau-lampau, tiada jiwakemanusiaan,tiada semangat bertolak ansur untuk memohon maaf atau beri kemaafan, apa yang dicari dalam hidup ini?Nak jadi Tuhan tak mungkin.Nak jadi Nabi mustahil.Brlapang dada jauhkan buruk sangka". bila dibaca sekali lalu saja, kita katakan bahawa inilah pegangan PAS keseluruhannya. tetapi itu semua hanya untuk puak mereka sahaja, apakah sikap ini perlu berpilih-pilih, bagaimana sikap ini kepada parti dan orang Islam selain dari puak Pas? jelas sekarang sudah terkena batang hidung sendiri...tuan-tuan pembaca fikirkanlah sikap mereka sebenarnya..

Powered by Blogger.