Dec 28, 2011

PAS WARNING ANWAR PENIPU - NIK AZIZ ISI BORANG BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA!!Jika Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim mendakwa Wang bantuan yang diberikan Kerajaan melalui Skim Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M merupakan wang rasuah, namun kenyataan tersebut bercanggah pula dengan Diktator PAS Nik Aziz.

Nik Aziz hari ini menyeru kesemua rakyat Kelantan mengambil wang yang diberikan hasil sumbangan Kerajaan Pusat pimpinan Najib Tun Razak itu. Nik Aziz turut mendakwa wang itu tidak haram malah ianya 1 penghormatan Najib kepada rakyat Pelik? Lupa disscuss ke sebelum keluar kenyataan. Nanti Anwar marah kang Tok Goku.

Nik Aziz sendiri akan membuat permohonan untuk mendapatkan wang tersebut kerana merasakan dirinya juga merupakan rakyat Malaysia yang layak menerima wang bantuan itu. Adoi.

Bukan sahaja fatwa Nik Aziz bercanggah dengan Anwar,  sempat lagi menumpang bantuan Kerajaan dengan mengadakan Kempen Parti PAS merayu kesemua penerima wang tersebut di Kelantan agar kekal memangkah BULAN pada PRU13.

Siapa sebenarnya yang menggunakan platform politik sebagai medium menggunakan wang sumbangan Kerajaan Pusat?

Anwar sebelum ini giat berkempen mendesak penyokong2 beliau dan rakyat Malaysia tidak mengambil wang tersebut kerana ianya berbentuk rasuah. Abis tu jikalau Nik Aziz ambil wang itu bagaimana? Mungkin terpaksa berbincang semula dan meminda 'fatwa' terbaru pula.


1 comments:

Anonymous said...

kahkahkah...puok2 pakatan kantoi lagi...mcm ni ke nak perintah negara...hancusssss

Powered by Blogger.