Dec 10, 2011

NIK AZIZ SELAR "MAHATHIR MELAYU MURTAD SONGSANG..!!"Inilah manusia yang guna Agama jaja Politik kotor. Kesan yang membelenggu MB Kelantan Nik Aziz Nik Mat setelah terlalu lama berkuasa dan bongkak merasakan diri terlalu hebat.


Dulu ketika era kejatuhan Pak Lah, Nik Aziz Pemimpin PAS pertama tampil memuji krelibiliti Mahathir mendakwa Mahathir Pemimpin ISLAM Pertama di dunia yang tampil berani mencerca tindakan Yahudi Zionis dan pimpinan Bush di US. LIHAT VIDEO DI ATAS SEBAGAI BUKTI Kenyataan Nik Aziz itu.

Dilambung2 Bekas PM ini sehinggakan Anwar sendiri tampil berang dengan pujian Nik Aziz itu. Pada ketika itu Mahathir bertindak keluar UMNO kerana tidak bersetuju dengan kepimpinan Pak Lah.

Sekarang sudah tukar. Kembali 'menfatwa' Mahathir kafir yang melaknat dan membawa fikiran songsang terhadap orang Melayu. Tak ada akidah. Macam2 dicerca. Walhal Mahathir hanya menasihat Diktator PAS ini agar berundur dari arena politik. Memberi pandangan semata2.

Kesan apabila bergelar Ketua terlalu lama. Rasa sombong. Rasa diri terlalu hebat. Sampaikan tak boleh terima pandangan orang lain. Bertambah2 rasa hebat berkuasa apabila ada pengikut beliau mengikhtiraf dirinya Nabi.

Nik Aziz yang membawa ajaran songsang terhadap rakyat Kelantan yang taksub terhadap dirinya.

5 comments:

Anonymous said...

Ulamak taghut lebih awal masok neraka dari orang lain ...

Anonymous said...

Nabi PAS keluar fatwa dahhhh . . .
Tun Mahathir hanya perlu jawab . . . Alhamdulillahirabbil alamin.

Anonymous said...

NABI PAS TAK PAYAH MEMIKIR BENDA BENDA SUSAH YANG MEMERLUKAN AKAL DAN KECERDIKAN KERANA NABI PAS NI TIADA SEMUA CIRI CIRI ITU..BELIAU HANYA MANUSIA YANG DITIMPA RIAK.SOMBONG DAN BONGKAK YANG TIADA TOLOK BANDINGNYA...FIKIR DULU MASALAH RAKYAT MU DI BUMI SERAMBI MEKAH...MASALAH AIR DAN PENGANGURAN TAK PAYAH MU NAK PIKIR MASALAH BESAR DAN JAUH CUBA MU FIKIR MASALAH DEPAN MATA MU MASALAH DEPAN RUMAH MU......AIR..AIR..AIR..AIR..AIR AKU KATA AIR MU RETI KO WAHAI ORANG TUA......MU RETI KO RAKYAT SUSAH..MU TAHU KE AKU TERPAKSA MENGELUARKAN WANG YANG BANYAK UNTUK MENDAPATKAN SETITIS AIR DI BUMI YANG DIKATAKAN DIPIMPIN OLEH ULAMA....MU RETI KE.....MU RETI KO..MU RETI KO.....MU NI ASYIK DOK MENYALAHKAN ORANG LAIN....DAN MU LANGSUNG TAK MUHASABAH DIRI.......FIKIR DULU MASALAH RAKAYT......FIKIR DULU MASALAH RAKYAT...FIKIR DULU MASALAH RAKYAT...FIKIR DULU MASALAH RAKYAT....DI AKHIRAT NANTI PANDAI PANDAI LAH MU JAWAB DEPAN ALLAH NANTI........

Anonymous said...

Sekurang2 pentadbiran Ayahanda Tun M buat lebih byk mesjid dari pentadbiran wali selipor yg lebih byk tolong orang siam buat wat.....

Anonymous said...

nicky almunafikin

Powered by Blogger.