Dec 8, 2011

NIK AZIZ GELAR HADI AWANG TAK ADA MARUAH - "PERGI MAMPOS DGN. MELAYU!!"Kenyataan yang dibuat Presiden PAS, Hadi Awang yang cuba memberi keyakinan kepada pengundi Melayu bahawa PAS tetap akan membela kaum tersebut dibantah sekeras2 nya oleh Diktator PAS Nik Aziz.

Nik Aziz mendakwa PAS tidak percaya akan politik kebangsaan yang mempertahankan sesebuah Bangsa kerana parti ini adalah hak milik kesemua etnik di Malaysia tanpa mengira kaum.

Nik Aziz yang sebelum ini pernah mendakwa dirinya bukan kaum Melayu turut memberi amaran kepada Hadi Awang agar tidak menganggap Parti ini tidak bermaruah sehingga sanggup membuat kenyataan sedemikian seolah2 merayu kepada Kaum Melayu agar mengundi PAS.

Nik Aziz mendakwa orang Melayu yang tidak mengundi PAS hanya berpegang kepada ideologi bangsa akan tetapi dianggap Murtad kerana tidak menggunakan platform Parti ini bagi menerajui Kerajaan.

Nik Aziz juga menjelaskan PAS sebenarnya tidak punyai sebarang masalah jika Bangsa lain memegang jawatan Perdana Menteri dengan syarat tidak bersekutu dengan UMNO.

Hadi Awang petang tadi melalui kenyataannya di Malaysian Insider menjelaskan secara terperinci cuba meyakinkan pengundi2 Melayu di Malaysia bahawa Bangsa tersebut tidak akan terjejas dan akan tetap diperjuang malah dipertahankan walaupun Kerajaan di bawah pemerintahan Pakatan.


6 comments:

Bingai @ Bangang said...

ketidaktetapan dari pemimpin-pemimpin yang tetap pendirian. hehehe

karlozpaco said...

kepala hangguk nik ajis

rosman said...

lantak deme le nk daduh ke,nk bertumbuk ke.teman x campo.itu he dlm kelambu deme

Anonymous said...

eloklah tu nik aziz oi... dalam qolbu penuh dendam kesumat agaknya org tua ni

Anonymous said...

Dimana download secara gratis XRumer 7.0.10 Elite??
Kirimkan saya URL silakan!!!
Ini adalah program terbaik untuk massa posting di forum ! XRumer dapat mematahkan sebagian besar jenis captchas !

Anonymous said...

Dimana download secara gratis XRumer 7.0.10 ?
Kirimkan saya URL silakan!
Ini adalah program terbaik untuk massa posting di forum ! XRumer dapat mematahkan sebagian besar jenis captchas !

Powered by Blogger.