Dec 1, 2011

MT UMNO DEDAH - AGENDA SULIT DAP BAKAL CETUS SEMULA 13 MEI!!


DAP kini semakin berani mengherdik Pemimpin2 UMNO yang memberi peransang kepada masyarakat Melayu agar kembali bersatu mengutuhkan kekuatan Pentadbiran Negara.

Ini diperjelas beberapa perwakilan yang telah membentang usul pada hari ini melahirkan rasa bimbang akan perkembangan terbaru tersebut.

DAP dilihat berang dengan pembongkaran strategi jahat mereka menabur pelbagai insentif terhadap masyarakat Melayu bagi memastikan masyarakat peribumi ini dapat menerima perjuangan tulen mereka melahirkan sebuah Negara yang punyai kesamarataan.

Malah jangan terkejut jika Propaganda Jahat mencetus semula peristiwa 13 Mei bakal kembali dek kerana sasaran asal tidak terlaksana selepas PRU13.

Ini bukan 1 kenyataan berbentuk rasis malah fakta jelas berdasarkan perkembangan maklumbalas ekstrim yang dilaporkan melalui Pemimpin2 DAP.

Bukti jelas DAP tidak dapat menerima konsep 1Malaysia yang diilhamkan PM Najib Tun Razak kerana perpaduan melalui konsep ini berlandaskan Perlembagaan Negara. Walhal intipati konsep ini jelas menekankan aspek Kesatuan dan Kekuatan pelbagai Bangsa di bawah Payung Jalur Gemilang.


2 comments:

Anonymous said...

sebenarnya DAP sudah lama mengisytiharkan perang kepada bangsa melayu , cuma dengan wajah dan nama yg lunak !

malangnya bangsa melayu memang ditakdirkan sebagai bodoh , lembik dan malang , masih memuja dan menjadi tuala lap tahi DAP !

kalau bangsa melayu tak sedar dan tak menyedarkan diri dari mimpi , maka selamat berbahagialah DAP dan takziah utk bangsa melayu ..semoga melayu akan terus layu dan dkafankan hidup-hidup !!

Serindit Desa said...

Yang sedih sekali ialah bila Melayu "bunuh" Melayu. Membantu musuh membunuh bangsa sendiri adalah dosa paling besar , pengkhianatan yang tak boleh diampun ! Memang tak boleh terfikir bagaimana seseorang itu boleh membantu proses penghapusan total bangsanya sendiri ! Manusia apa ini ?

Powered by Blogger.