Dec 2, 2011

MAT SABU GELAR UMNO RASIS AHLI NERAKA - "GUAN ENG LAYAK MASUK SYURGA!!"


Mat Sabu agaknya tak tahan telinga panas mendengan Ucapan-Ucapan yang dimulakan dengan Muhyiddin Yassin kemudian disusuli pula dengan Perwakilan2 UMNO mengenai agenda jahat DAP membunuh kuasa dan hak keistimewaan Orang Melayu.

Lantas beliau hari ini tampil menyalak menjawab pertuduhan tersebut. Timbalan Presiden PAS pula yang menjawab serangan UMNO terhadap PAS. Apa nak terkejutnya. Mestilah marah. Adik angkata Guan Eng yang dicintai mesti dipertahankan. Bapa angkat Lim Kit Siang mesti dijunjung. Agenda politik murahan PAS gadai maruah Agama.

Mat Sabu menuduh Ucapan2 UMNO amat rasis dan ianya sudah kritikal. Cakap pasal Melayu rasis. Kalau cakap pasal Bangsa2 lain tak rasis lah.

Oi Bang Mat.. Tak payah dok sibuk nak ambil tahu rumah tangga UMNO. Aku cabar kau hina Nga Ko Ming sama sepertimana kamu hina orang2 UMNO yang seagama dan sebangsa dengan kau. Kerana apa? Angkara mulut sundal Nga Kor Ming menggunakan MB Perak bagi melepaskan geram dan dendam dia terhadap bangsa Melayu dan India. 

Kenapa tak dihina Nga Kor Ming. "Mana boleh. Mati aku. Kalah nanti PRU13." Mat Sabu sebenarnya pamer amalan politik Munafiq.

Taknak jaga Agama dan Bangsa sendiri tak ada masalah. Tapi jangan kau hina dan sekat bila ada orang yang mahu perjuangkannya.

PENGKHIANAT!!

5 comments:

Anonymous said...

umno mmg racist!! tengok nih mahathir sndiri yg ckap http://www.youtube.com/watch?v=fAK3FPBNIIY&feature=player_embedded

Anonymous said...

Munafiq, munafiq, munafiq....sial betul !

Anonymous said...

UMNO rasis gua setuju tapi DAP lagi rasis. PAS ngan PKR hanya pencacai.

Munafiq, munafiq, munafiq gua lagi setuju. Memang PAS itu munafiq, nak buat macam mana. Dah sifat dia macam tu.

Anonymous said...

Orang Islam sudah bersumpah dalam hidopnya dgn kalimah Syahadah. Ini bermakna perjuangan agama Islam di Malaysia. Bertentangan dgn ini bermakna hidop di 'makan sumpah', apatah lagi menjadi dalang kafir harbi DAP. Ini sudah pasti mengundang murka Allah dan balasan seksaNya tak tertanggong; orang Islam yg sebenar takot hanya kepada Allah.

Anonymous said...

Mat sabu mamang melayu lahanattttttt..

Powered by Blogger.