Dec 14, 2011

LATEST VIDEO GUAN ENG HINA KARPAL!! - "DIA TU SINGH BANGSAT DAH NYANYUK..!!"







 
Video di atas merupakan Mukadimah serangan Karpal terhadap Guan Eng buat pertama kalinya setelah DAP bekerjasama dengan Anwar.. Video ini juga telah disusuli dengan beberapa rakaman kenyataan bapa kepada Gobind Singh ini yang merosakkan pelan psywar DAP menyerang UMNO secara am dan Melayu khasnya. Guan dah tak tahan.

Kini akhirnya pelan sudah dimulakan Individu yang menjadi perancang utama menggunakan P.Ramasamy sebagai kambing hitam mengkritik kepimpinan Karpal Singh menggunakan konsep GODFATHER. Semalam beliau membuat kenyataan akan menubuhkan satu Jawatankuasa bagi mengkaji secara terperinci isu yang dibawa Timbalan Ketua Menteri II itu. Perancangan berjalan dengan baik.




Video di atas ini pula adalah kemuncak yang telah menyebabkan Guan Eng naik berang kerana Karpal telah merosakkan pelan strategi Guan Eng bersama abang kesayangan beliau Mat Sabu menaikkan imej Parti Komunis Malaya (PKM) menggunakan nama 'Pejuang' Mat Indera.


Jawatankuasa ini hanya melibatkan 3 anggota. Iaitu Penasihat Seumur Hidup DAP Dr. Chen Man Hin, Penasihat Seumur Mati Lim Kit Siang yang juga meripakan bapanya dan yang terakhr, Lim Guan Eng sendiri selaku Pengerusi Jawatankuasa. Jawatankuasa apa ni? Anak beranak sahaja yang berbincang? Apa peranan Jawatankuasa Eksekutif DAP Pusat (CEC) yang lain?


Propaganda yang dirancang ini dilihat tergesa2 dengan hanya meletakkan 3 kepala yang menguasai parti anak beranak itu secara keseluruhan. Ianya didakwa bagi memberi kata putus setelah keputusan Kes Liwat Anwar selesai.

Karpal Singh sebelum ini mengesyaki Ramasamy sekadar kambing hitam yang dirancang beberapa Pemimpin atasan bagi menjatuhkan karier politiknya. Dikatakan Anwar sendiri turut 'menyumbang tenaga' merancang perkara ini. Persoalannya, adakah permainan 'membunuh' politik Karpal Singh ini dapat direalisikan? Karpal juga ada 'back up' besar dalam DAP.

  

Cah Keting dalam DAP lebih ekstrim dan rasis menafikan perpaduan dan kesamarataan kaum yang dilaung mereka selama ini.


Artikel Berkaitan Pembongkaran Pelan Menjatuhkan Karpal (klik pada tajuk) :- 

2. LATEST - KARPAL SINGH TERIMA UGUTAN BUNUH DARI PRO RAMASAMY!!

 

1 comments:

Anonymous said...

aik, main cah keting jugak. sama macam MCA, Gerakan, PPP/MIC dan jugak UMNO (Kelantan).

huh......

Powered by Blogger.