Dec 29, 2011

LAGI REMAJA INDIA HINA KALIMAH ALLAH..!!







Jika semalam paparan ini dikeluarkan dengan menunjukkan tanda isyarat F*CK di kalimah Allah yang dijadikan perhiasan dinding. Namun kali ini, dijulur lidah pula pada kalimah Yang Maha Berkuasa.

Akan tetapi sedikit berita yang melegakan kita semua. Daripada kajian maklumat beberapa sahabat blogger dan facebooker, remaja ini bukanlah warganegara Malaysia. Akan tetapi dia merupakan seorang remaja India beragama Kristian yang lahir dan menginap di Singapura.

Masyarakat Malaysia di luar sana yang tidak ada sebarang kepentingan tidak akan sama sekali mengamalkan budaya sebegini. Malaysia mengamalkan budaya keluarga. Jikalau remaja ini beragama Islam dan menghina agama Hindu sekalipun, kita mesti bersatu dan menyelar perilaku jahat sebegini.

Alhamdulillah, sekurang2 nya dia bukan mewakili beberapa kumpulan remaja bukan Islam di Negara ini. Namun begitu, gambar2 sebegini mampu mempengaruhi minda anak2 Malaysia jika dibiarkan terus menjadi paparan di facebook.


Beberapa langkah membenteras gejala ini mesti diperkasa. Kerajaan Malaysia sewajarnya meminta agar Kerajaan Singapura menyiasat remaja India ini agar dikenakan tindakan sewajarnya.

Ini kerana perilaku sundal dia akan turut mempengaruhi masyarakat sekeliling apatah lagi jarak Negara kita dan Singapura sangat hampir.
Ini bukan soal Islam semata2. Ingat, di Malaysia, mana2 Agama sekalipun dilarang sama sekali menghina Agama lain.

Jangan biarkan unsur2 perilaku sebegini mempengaruhi anak2 Malaysia. Akan tetapi, jikalau ada mana2 individu, kumpulan ataupun organisasi yang ada niat mahu melakukan provokasi Agama seperti ini, SILA TINGGALKAN MALAYSIA dengan segera.

Sebagai permulaan, ayuh rakyat  Malaysia. Tanpa mengira Agama, kita selar tindakan remaja Sundal ini. KLIK DI SINI untuk terus ke Laman Sosial MY SPACE remaja ini. Nyatakan bantahan dan tindakan jijik dia.




12 comments:

ishak99 said...

can somebody find out who he is, so that we can ask him to publicly humiliate Islam? I know what to do.

Anonymous said...

Setuju dgn ishak99. Boleh tak dptkan maklumat tentang haramjadah sekor ni. Biar pun dia di Singapura tahu le camne nak ajar dia. kalau boleh nama penuh dan alamat rumah dia dan tempat dia belajar...

predator860517 said...
This comment has been removed by the author.
predator860517 said...

muka mcam familiar aja, pendek kata dia ni memang tak der sifat hormat.. cukup beruntung org islam tak tunjuk fuck kat patung T dia tue

Anonymous said...

ular hitam ni harus diambil tindakan segera...!!!

mimiow said...

sial keling nie..mmg nak kena ni

Anonymous said...

keling pariah ni baru masuk m\kristian dh berlagak..memang patut kena sula jer...

Anonymous said...

Mintak2 biarlah lidah dia (Si Black Matelic ni...) terjelir sentiasa sampai dia padam nanti, baru dia tau untung nasib dia...!!!.

Anonymous said...

nama pn keling,dia masuk kristianker apa ker,ttp keling,lidah terjelir tue sebijik mcm tuhan dia yg suka terjelir......

Anonymous said...

memang dia akan jadi kayu untuk api neraka......

Anonymous said...

pergi mati la keling ni !!!!!!!kalo ko masuk malaysia ko mati bodo!!!!!!

razif said...

wellcome to malaysia our muslim brotherhood miss u very much......

Powered by Blogger.