Dec 26, 2011

LAGI EXCO KELANTAN AIBKAN KERAJAAN PIMPINAN NIK AZIZ!!Niat murni membentangkan semula Pelan Ekonomi Negeri Kelantan akhirnya memakan diri. Rakyat yang melihat penyenaraian 85 perancangan yang dibentuk sehingga hari ini, masih tidak berjaya dilaksanakan sepenuhnya.

Kertas kerja pembentangan dilihat profesional dan menampakkan kebijaksanaan Unit Perancang Ekonomi Negeri mengatur strategi kemantapan ekonomi.

Akhirnya apabila tidak terlaksana disalahkan Kerajaan UMNO/BN. Itu sahaja jawapan Playsafe pimpinan Nik Aziz.


"Kita tak ada wang. Memang benar. Masjid2 di Kelantan hampir semua dibina Kerajaan Pusat. Terima Kasih." Itu kenyataan bekas Exco PAS Kelantan yang telah diturunkan pangkatnya dalam Kerajaan. Mungkin mulut berbisa sangat. Tak masuk syurga Nik Aziz kata.

KLIK DI SINI bagi melihat penyenaraian tersebut. Fikir sejenak bilakah agaknya ia bakal terlaksana.


Artikel berkaitan : -

APABILA NIK AZIZ IKHTIRAF PADERI DIBERI MUKJIZAT ALLAH!!

 

3 comments:

Anonymous said...

gambar paling atas ni membuatkan aku terpegun sebab muka tok guru nik ajis ni tenang jer nampak transport dia iaitu roket ke syorrrgggaaaa...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Ini semua masalah berkenaan perbelanjaan kewangan antara negeri dengan pusat ... tiada kaitan dengan masalah pentadbiran kerajaan Tok Guru Nik Aziz ... seperti maklum Kelantan tidaklah sekaya sesetengah negeri lain ...jadi cukuplah sederhana dengan apa yang ada ...

Krizalid9999

Anonymous said...

Tiada kaitan masalah pentadbiran?? huhu..Krizalid9999..ko ni bengong ke ape?? masalah air tu bukan ke wali terompah nik ajis ni punya negeri???
bagi aku nik ajis dah menampakkan dirinya sebagai cakap tak serupa bikin yang tidak layak memerintah kelantan..kalu dia perintah lagi..habis la orang kelantan minum air keladak lumpur..

Powered by Blogger.