Dec 2, 2011

KHALID SAMAD DEDAH - "ORG. PALESTIN GELAR NAJIB AGEN ZIONIS..!!"

 
Pemimpin PAS Pro SEKULAR telah menjalankan 'tugas' yang 'diamanahkan' Anwar dengan baik sekali. Khalid Samad aka. Khalid Gereja yang baru pulang dari Palestin tak menyempat nak rehat meneruskan tugasan seterusnya mengherdik Kerajaan Malaysia. Didakwa Kerajaan Malaysia pimpinan Najib sundal tidak mengikhtiraf Kerajaan Hamas iaitu Kerajaan sedia ada dan menerima Kerajaan Fatah yang didakwa bersekongkol dgn Israel.

Pergi ke Palestin bukan bertujuan untuk amal Kebajikan membantu keperitan rakyat Palestin yang tidak berdosa. Rupa2 nya melakukan 'penyelidikan' bodoh yang boleh dijadikan bahan Perang Politik sempit terhadap BN.

Nampak jelas tujuan beliau ke Palestin demi kepentingan politik. Anwarlah yang suruh tu. Kamu tak payah dok bercerita Kerajaan mana 1 yang lebih telus diantara Hamas mahupun Fatah. Sewajarnya kamu mengambil ikhtibar daripada krisis Perpecahan umat Islam yang tenat menjadi penyebab utama tanah air mereka berjaya dirampas Zionis. 

Itu Punca utama krisis Palestin tidak berkesudahan. KRISIS PERPADUAN. Yang turut dibenci kuncu2 Anwar termasuklah dari Khalid Samad sendiri. Akhirnya, rakyat yang dicanang dengan pelbagai janji menjadi mangsa kekejaman Bangsa dan Agama lain.

Kamu dok kata Kerajaan Fatah sanggup bekerjasama dengan Israel berbanding Hamas walaupun jelas Bangsa Yahudi itu tidak dapat menerima dan mengikhtiraf Islam. Apa bezanya dengan tindakan PAS yang sanggup bekerjasama dengan DAP walaupun jelas DAP menolak Sistem Perundangan Syariah, apatah lagi Hudud.

Siapa sebenarnya yang membentuk konsep sedemikian sekarang? KAMU dan kuncu2 kamu herdik Perpaduan Politik Melayu dan Islam di Negara ini. Tidak mustahil tanah air kita turut menjadi mangsa seperti Palestin jika ianya semakin tenat.

4 comments:

Ziman Azman said...

sebenarnya Hamas tu adalah ciptaan Mossad/Israel! Cuba la baca dan pahamkan apa kepentingan Hamas

www.globalresearch.ca/articles/ZER403A.htm

Anonymous said...

Hai Khalid Gereja apalah bangang sangat ko ni

Anonymous said...

sudah terang lagi bersuluh perjuagan Hamas dari yasir arafat smpai ke pemimpin skrang nak perjuangkan hak dan kemerdekaan palestin..
ad plak yg ckp die agen mossad..fitnah dan berita palsu memang dah berleluasa..lagi2 ngn teknologi internet mudah je nak sebarkan maklumat..
jgn terbace 1 artikel je terus percaya..hati2 guys..

papepun umno tetap dihati.. :)

Anonymous said...

ni la dikataka meludah kelangit jatuh ke muka sendiri...Allah bersama org yg sabar dan kebenaran itu jelas namun mereka menidakkan kerana ego dan bodoh sombong...smoga Allah memberi petunjuk kepada kita supaya kita sentiasa berada dipihak yg benar dan terhindar dr hasutan2 munafik...Amiin...

Powered by Blogger.