Dec 12, 2011

KES LIWAT ANWAR - NAJIB DIARAH HADIR KE MAHKAMAH ESOK!!?Datuk Seri Anwar Ibrahim hari in i masih mahu mengheret Datuk Seri Najib Razak ke Mahkamah kerana kononnya bertanggungjawab atas kes Liwatnya itu. Anwar seperti biasa menggunakan skrip lamanya mendakwa kes beliau ini merupakan Konspirasi Najib untuk menjatuhkan karier politik beliau.


Apabila ditanya berkenaan bukti yang mengukuhkan tuduhan beliau, Anwar melalui peguamnya menjelaskan Saiful Bukhari ada bertemu PM pada tahun 2008. Dengan mengenali salah seorang Menteri Kabinet pada ketika itu, Saiful mengambil peluang meminta bantuan Menteri berkenaan untuk bertemu PM bagi membantunya menyelesaikan masalah Pinjaman Pelajaran beliau.Walaupun mendakwa terdapat cap jari Najib, sehingga hari ini Anwar masih belum mempamerkan bukti kukuh berkenaan perkaitan cap jari itu dengan pertuduhan yang dikenakan ke atasnya. 

Beri bukti Anwar. Bila tak pamer bukti, didakwa Mahkamah Paddy Kutty. Bila pihak Saiful persembahkan bukti melalui rakaman CCTV Apartment yang didakwa berlakunya liwat, Anwar kata konspirasi.

Susah lah Anwar kalau beri alasan yang sama sahaja. Cubalah fikir 'idea' lain. Perbicaraan bersambung esok jam 1:30 petang.


Artikel lain (klik pada tajuk) : -


1 comments:

Anonymous said...

get fendi new york online shopping and check coupon code available

Powered by Blogger.