Dec 4, 2011

KANTOI TIPU VIDEO T'BARU VIDEO SEKS ANWAR - DATUK ESKAY LARI LUAR NEGARA!!?

  
Lama tidak mendengar khabar berita mengenai bekas Sahabat Karib Anwar, Datuk Eskay Abdullah yang mendedahkan perilaku rendah moral Anwar melalui rakaman CCTV yang menggegar Politik Tanah Air. Ada yang percaya dan tidak kurang juga yang cuba tidak mahu percaya. Ada yang pura2 tak percaya. Ada yang kata tak perlu tengok pun memang dah tak percaya.

Beliau kini diam seketika membisu. Tidak ada pembongkaran baru dibuat. Ramai yang menantikan pembongkaran terbaru mengenai siri terbaru pendedahan Video ini. Namun Datuk Eskay menjelaskan ianya bukan mudah untuk dilaksanakan.

Beliau seboleh2 tidak mahu membuka cerita terbaru tentang Video tersebut. Ini diperakui beberapa wartawan Agenda News yang mendakwa Datuk Eskay cuba mengelak daripada bercerita tentang hal berkenaan. 
Ada beberapa teman rapat beliau menjelaskan tipulah jika pendedahan kebenaran tidak berdepan dengan kesukaran lagi cabaran. Dan ianya juga boleh mengundang maut.

Tapi perjuangan mesti diteruskan. Itu jawapan Datuk Eskay kepada wartawan2 Agendadaily.

Namun ada 1 perkara yang menarik daripada ayat terakhir beliau, "Saya akan muncul apabila tiba waktunya nanti." 


1 comments:

Anonymous said...

maksod eskay ialah...pru13 belom moncol lagi...apabila moncol pru13 kelak...maka...akan moncollah eskay dgn pendedahan2 yg paling menggemparkan...dek kerana video chinadoll maseh belom mampu menggemparkan...tunggulah pendedahan di kala pru13 nanti....perlu banyak sabar...

Powered by Blogger.