Dec 4, 2011

ISTERI MENGAKU - SHAHRIZAT BEKAS KEKASIH BUNG MOKTAR RADIN!!?

MP Kinabatangan Bung Moktar Radin dilihat Pemimpin yang lantang mendesak Shahrizat meletak jawatan dek kerana Perniagaan suami kepada Ketua Wanita UMNO ini iaitu NFC. Tatkala barisan akar umbi Wanita UMNO membela Ketuanya, Bung Moktar bersuara mahu Shahrizat berundur segera.

Mungkin beliau ada sebab tersendiri mengenai desakan tersebut. Akan tetapi tindakan beliau dilihat semakin 'overacting' membawa suara yang dibawa parti Lawan PKR. Berlebih2 an menonjolkan dirinya umpama Hero yang membawa suara penyokong PKR membantu meruntuhkan rumah tangga Parti sendiri?
Adakah Bung Moktar ada menemui secara profesional meminta penjelasan mengenai isu NFC? Atau Bung Moktar sekadar mendengar tuduhan dari pihak Zuraida dan 2 ekor lembu jantan belaan Anwar semata2?

Tidak salah mengkritik keluarga sendiri. Namun biarlah jelas dengan fakta yang sahih. Jangan pula ada niat mahu tumpang populariti kontroversi Pemimpin lain yang merupakan Bonda di dalam Keluarga UMNO. 
Nak kritik keluarga dalam parti biarlah berakhlak sikit. Jangan bawa budaya luar kamu ke dalam parti. Mahathir sendiri jumpa Pak Lah minta penjelasan secara profesional sebelum mengambil keputusan mengkritik kepimpinan mantan PM itu.

PS : Kirim Salam dekat Cik Puan Isteri kedua ya YB. Bung.


2 comments:

cicaksakit said...

dia dah cerai bini first sebab nak bg title DATIN kat si kakak tumulak...orang ada bini muda la katakan....

Siti Norsyahirah Barahim said...

bila masa pulak la dia cerai bini ni yg pertama ni. tau sebar fitnah saja la.

Powered by Blogger.