Dec 10, 2011

HASAN ALI BAKAL 'BOGEL' RASUAH KHALID SAMAD DGN. SYKT. ARAK!!?


Tindakan PAS Selangor yg secara 'berterus terang m'buat kenyataan Media tidak akan mencalonkan Hasan Ali di mana2 DUN di Selangor termasuklah di DUN Gombak Setia merupakan 1 'ugutan' jahat buat beliau.


Hasan Ali yg 1 ketika dahulu dijulang sebagai Pahlawan PAS Negeri tersebut kini berjaya 'digulingkan' oleh musuh dlm Parti Khalid Samad. Dengan menggunakan Saari Sungip selaku sebagai jurucakap, ternyata dendam Khalid Samad tidak berkesudahan.


Mungkin Khalid Samad lupa Hasan Ali masih berjawatan Exco. Banyak kepincangan Khalid Samad yang boleh dibogelkan dlm sekelip mata.


Kenapa Khalid Samad beriya2 mempertahankan penjualan arak di Kedai2 Serbaneka walaupun ianya di sekat di kawasan majoriti Melayu?


Siapa yang membantu syarikat arak di Shah Alam meluluskan pembinaan Gedung baru di Sepang yang keluasannya 4 kali ganda lebih besar dari tempat asal?


Khalid Samad.. Jangan cuba melangkah silat dgn rakan sendiri. Kerana rakan kamu ini apabila membuka langkah silat, habis dengan guru2 nya sekali tersungkur.


6 comments:

Anonymous said...

gugurkan kalid samad..gugurkan kalid samad..gugurkan kalid samad

Anonymous said...

MAMPOS Khalid Samad...Mampos Khalid Samad...Mampos Khalid Samad !

Anonymous said...

FUCK YOU KHALID THE CHURCH LOVER. FUCK YOU DEAD , MATE!!

Anonymous said...

baru bace artikel nie seketul dua..dah fuck dan mampuskan org..baca dua2 sengall!!!!..jadi la org berilmu skettttt

Anonymous said...

tidak ada kompromi kpd orang Islam terutama yg berkaitan agamanya yg cuba dipermainkan!...khalid gagap akan terus dikenang sbg MB yg pengecut rela korbankan agamanya demi nak pegi Putrajaya!...inilah
padahnya memilih pembangkang memerintah.. huruhara agama islam dibuatnya!oleh itu berhati2lah wahai Rakyat Selangor dpd terjerumus kali kedua nanti!

Anonymous said...

ana setuju ngan Anon di atas!...kerajaan pakatan amat jelas tidak pandai memerintah!..bukan membina negara tapi menghancurkan negara tu adalah!...pemimpin2 terutama Anwar sebuk dgn agenda keliling negara dgn kempen memfitnah dan mencaci kerajaan!..padanya kerajaan tak ada satu pun yg betul!..ini menunjukkan watak dan hati kotor dan tak ikhlas di kaolangan mereka...walhal merekalah pengguna utama pelbagai kemudahan spt lebuh raya yg dibina utk memudahkan perjalanan, lapangan kapalterbang yg indah, hospital,sekolah dan pelbagai lagi transformasi kerajaan yg amat menakjubkan!...sepatutnya kita amat berterimakasih dgn kerajaan di bawah Pak Najib dan Pak Muhyiddin yg tak mengira penat lelah terus bekerja mengelilingi negara untuk misi membangunkan negara bukan dok kempen mencaci lawan!...ana kadang2 hairan rakan2 ahli pembangkang bukan main mencaci kerajaan BN tapi ana lihat merekalah yg awal2 menerima BR1M!...serupalah kita menerima wang dari ayah yg selama ni kita benci dan memaki hamunnya!...eloklah fikirkan!

Powered by Blogger.