Dec 7, 2011

DAKWAT KEKAL GANTI BIOMETRI - AMBIGA DAKWA ANWAR RASUAH SPR..!!?





 

Terkejut? Dah tak larat nak terkejut. Melihat perkembangan terbaru politik semasa. Dah macam Pembangkang memerintah Kerajaan Malaysia sekarang. Mungkin pada mulanya boleh diterima.

Bermula dengan pemansuhan ISA, kemudian disusuli pula dengan pemansuhan Akta AUKU. Kini SPR telah mengumumkan keputusan meluluskan penggunaan dakwat ng kekal yang dituntut Pembangkang pada PRU13 kelak. Menggantikan sistem biometri yang diikhtiraf dunia.


Kenapa begitu mudah melangkah mengiyakan pandangan Pemimpin2 Pembangkang pimpinan Anwar yang nyata ada agenda tersembunyi di sebalik penggunaan dakwat kekal? Adakah SPR takut dengan mereka? Termakan kononnya Pakatan membawa suara Rakyat? Rakyat mana?

Video ini mungkin tidak dipandang serius pihak SPR. Dan terfikir juga, jika kesemua tuntutan Pembangkang kita turuti, untuk apa mereka memerintah? Teruskan jadi Pembangkang sahaja. Kerana tuntutan anda akan terus dilaksanakan selepas ini.

Adakah Pembangkang akan menyokong Kerajaan Pusat selepas ini? Tidak. Hancur dan terus hancurkan kita. Seorang demi seorang pemimpin kanan Najib Tun Razak dituduh bertubi2. Sehingga ada 2 3 kerat Pemimpin UMNO menyokong mereka. Kemuncak PRU13? Siapa bakal ditumbangkan?
Lihat semula VIDEO INI. Agenda jahat Pembangkang di sebalik tuntutan penggunaan Dakwat Kekal.


1 comments:

Anonymous said...

Ya la GR, saya setuju dgn tuan, sekarang apa yg pembakang hendak semua nya kerjaan turuti, orang cina dan india minta itu dan ini semuaa nya di turuti sampai orang melayu tidak di indahkan lagi - cuba la ikut waktu zaman ayahnda Tun Mahadir dulu semua orang ni kecut semua- sekarang kita tengok orang lain pandang orang melayu macam sampah ja. Mungkin kah ini tanda2 orang melayu hancur di negeri sendiri seperti orang red indian dia america dan orang aborigin di australia- kadang2 terpikir pula biarlah orang melayu/islam hancur pada zaman kita ni dan akan tetapi muncul bibit2 baru yg akan mengembangkan dan mengungulkan bangsa dan ugama kita- I am just fade up of all this.

Powered by Blogger.