Nov 13, 2011

SPRM SIAP SEDIA - KRONI NAJIB GUNA WANG KERAJAAN RM1.4 JUTA!!?

Persoalan mengenai kehilangan Wang Luar Jangka atau peruntukan kecemasan Perbendaharaan Negara sebanyak RM1.43 bilion yang telah didedahkan bekas Menteri Kewangan paling 'berdedikasi' di rantau dunia Anwar Ibrahim sememangnya telah menimbulkan persoalan di minda masyarakat terutamanya golongan profesional.


Namun, ternyata tidaklah dedikasi sangat Sang Musang Berbulu Ayam ini. Beberapa hari yang lalu Sahabat Blogger Pure Shiite telahpun melampirkan Penyata Audit Perbendaharaan Negara yang dipersoalkan sebelum ini.


Mungkin ada yang telah mengetahui namun, menjadi tanggungjawab bagi kita menyebarkan lagi maklumat2 sebegini secara lebih meluas agar masyarakat tahu akan penipuan Anwar yang semakin buntu untuk menyerang status ekonomi Negara yang semakin berkembang.


Bravo buat Pure Shiite. Masih tidak berpuas hati? KLIK DI SINI untuk terus ke artikel pendedahan blogger ini.3 comments:

Anonymous said...

Didedah salah, tak didedah salah....kata nak ketelusan.Bila didedahkan pun tak puashati.Bkn mudah PM nak memuaskan hati semua orang yg tak faham dan tak mahu menerima hakikat.

amnitpg said...

Sebenarnya anda semua silap, si ANUwar tu sedang belajar bagaimnana nak menguruskan wang untuk Negeri Selangor dan kita pun semua tahu dai kan punasihat ekonomi negeri PKR (Selangor)

Dengan cara itu sahaja beliau belajar , belajar dari kesilapan sedangkan hukum nya nak fitnahkan orang je!!!

Anonymous said...

Kelambatan pembentangan LAPORAN audit dipertikai puak pakatan tu ada betulke..kononnya kerajan cuba buat cover up ..atau ada anasir2 dalaman yang sengaja mengubah laporan auditor yang sebenar sehingga cetakan boleh tersilap..

Mahu cari pencetak dan laporan asli beb sebelum dicetak.... gunting dalam lipatan banyak lah nie..yang tak segan2 makan hasil kerajan dan belOT.

Powered by Blogger.