Nov 7, 2011

"SEX IS FINE IF YOU WEARING CONDOM.. SO!!?" - MARINA MAHATHIR.





Anak yang selama ini mencemar nama bapanya sendiri Marina Mahathir sekali lagi tampil mengaibkan bapa beliau. Kali ini beliau tampil menyokong Ambiga yang menggunakan pengaruhnya menyokong usaha menganjurkan Seksualiti Merdeka 2011. Marina membuat kenyataan menyokong Ambiga kerana bagi beliau, selagi sesebuah Program tidak mendatangkan kekacauan atau apa2 yang boleh menggugat keselamatan Negara, ianya dianggap tidak salah disisi undang2. Marina dalam pada yang sama menyelar media2 elektronik yang mengaibkan Program ini dan mendesak pihak Polis menarik semula pengharaman Program tersebut. Beliau sebelum ini pernah menyertai Perhimpunan BERSIH 2.0 yang turut mendapat sokongan dari PAS, PKR dan DAP. Marina dikatakan bertindak menyokong Pakatan Rakyat yang dipimpin Anwar Ibrahim, bekas anak angkat Mahathir yang telah mengkhianati kepercayaan bapa Marina. Marina juga antara individu yang pernah mencadangkan agar menggunakan kaedah Barat dengan memberi kondom secara percuma tanpa menghalang sebarang aktiviti seks kerana sekurang2 nya, ianya dapat mengelakkan dari jangkitan AIDS. Beliau berkata seks tidak dapat dihalang malah ianya tidak punyai sebarang masalah selagi ianya dilakukan dengan cara yang betul iaitu menggunakan kondom. Lagi sekali Marina isytihar menderhaka bapa kandungnya sendiri. Sebelum ini beberapa parti politik dan NGO Islam tampil membantah penganjuran Seksualiti Merdeka 2011 termasuklah dari parti UMNO dan PAS.






20 comments:

Anonymous said...

Hek Eleh...betina sekor ni memang dajjal pun. Pukky dia selama ni pun macam pukky lombu je...tadah je mana nak tadah...tak dak nilai...janji pakai kondum.

Sial ni patut pi dok kat Afrika ja...tadah kat sana.

Anonymous said...

The best thing is just to leave this silly woman and not give her any publicity at all. Who cares about her so called Freedom when it questioned Islam and all that it stands for... Just let her rot and let her rant and rant. She craved for publicity. She would be nobody if not for her father....just let her rot in her so called
modern and progressive views.....

Anonymous said...

Ha ha ha...look at the faces in the picture above. The thought of Sexuality Merdeka...under ice cold water!

Anonymous said...

Betina yg seekor ni memang belum dapat hidayah dari ALLAH. Patutkah di saat umat Islam menyambut Hari Raya Aidil Adha dia sibuk menghalalkan membenarkan mempromosi sex bebas.

Kalau engkau berfikiran begitu silakan saja exposkan 'anu' mu pada sesiapa saja lebih2 lagi pada mamat2 dari Afrika janji pakai kondom.

Langsung tak ingat akan seksa ALLAH. Kalau diikut dituruti dajal2 Sekualiti Merdeka ini tak lama institusi berkeluarga, bernegara, berugama akan hancur-lebur. Nauzubillah...

Anonymous said...

ms dulu2 anwar dh try dia pkai kondom kot...tu yg dia sokong tu,gler btul....dh belajar tinggi2 pun susah nk bfikir jgk kn...pelik

Anonymous said...

aku x galak apa jua seks bebas..tp dari konteks condom aku sokong ayat marina..sbb aku sedih dan x rela bayi dibuang ..mati...sbb kita melalak bantah sex bebas tapi dlm masa yg sama bersepah sex kalangan remaja..

Terbey said...

Salam,
Nampak sangat Marina ni tak ada didikan agama, sungguh malang siibu yang mengandung. Nauzubillah.....

Anonymous said...

Simple ja napa tak berbalik kpd ajaran Islam yg lohor yg suci baliklah ke pangkal jalan jgn terikut-ikut sangat dgn konsep Barat yg memang nak hancurkan umat Islam melalui cara hidup mereka lebih2 lagi bersembunyi atas nama 'human rights' Ayuh mari kita selamatkan akidah umat Islam dan kita ajak non-Muslims menjadi umat Islam yg sejati.Anak-anak kita adalah amanah ALLAH yg wajib kita tunaikan agar mereka menjadi anak yg berguna. Terlalu banyak hiburan belambak-lambak kat tv, dvd, media cetak... yg seolah-olah mempromosi pergaulan bebas. Inilah akibatnya...akhirnya ibubapa, masyarakat malah kerajaan juga yg susah.

Anonymous said...

khutbah raya kata jgn kita korbankn agama Islam kita ni.ada juga umat Islam nk gadaikan agama.Aku tau Marina kononnya nk bgtau hak2 golongan homoseksual ni tp sbagai org Islam die ptt mnasihati kepada golongan ini supaya kembali ke pangkal jalan.bknnya b'simpati golongan ini.

Anonymous said...

Betina memang gatai pukky, dah lama x dapat jadi dia dok merenyam. Dia lebih suka kalau rakyat amalkan free sex sebab dia boleh tumpang sekaki. betina yang x ada peganggan agama, kahwin dengan hindu, bila dah puas dapat batang hitam dia cerai, skrg dia kamceng dengan Ambiga utk dapat perhatian Aljuburi, kalau boleh dia nak juga try kote bengkok Aljuburi yang ganas tu.

Anonymous said...

- are you still a MUSLIM, ya ALLAH tunjukkanlah kepadanya jalan yang benar, janganlah kau sesatkan dia.Kekalkanlah dia sebagai umat Muhammad....Aaminn!!!

MegaBidaman said...

aku memang anti pompuan ni, buat malu bapak , tak pasal2 segala tingkah laku dia dikaitkan dengan umno , marina is nobody without her father!!! aku pernah tulis pasal marina ni beberapa hari lepas dalam blog, pls visit http://bidaman.blogspot.com/2011/11/marina-mahathir-sokong-seksualiti.html

Anti-Pengkhianat said...

amat menyedihkan apabila anak kepada negarawan terulung Tun Dr M sendiri bersekongkol dengan perosak pengkhianat agama bangsa negara. Harap Marina cepat sedar dan bertaubat meminta ampun kepada Allah dan Tun Dr M dan Tun Dr Siti Hasmah.

Anonymous said...

what those three ugly ladies need...is a decent fuck for each of them...condoms provided...by one of them...

Shahrul Shah 'Aizat' said...

kepala hotak kau! seks bebas tanpa ikatan yang sah adalah haram!!! BODOH!!

Anonymous said...

entah aku yg gay ni pun tahu mana yg halal mana yang haram, walaupun pakai condom tanpa ikatan nikah yg sah memang haram...aku tahu sex sejenis tu haram... so tolong jangan lah nak terus merosakan agama bangsa dan negara..jangan bersubahat...

Anonymous said...

aku tengok dia ni dah mcm Atheis la pulak..kesian anak Tun yg sorang ni..tulah..nak sgt hidup mcm OMPUTEH..sb tu jadi kalut laguni..risau aku..kesian kat dia kalau dah jatuh MURTAD...cubalah perjuangkan sesuatu yg boleh mendatangkan SYURGA di Akhirat nanti..Perjuangkanlah tentang SOLAT ke..PUASA ke..BERJAMAAH ke..SILATURRAHIM ke..bukan ke cantik dan elok..ni mengada2 badak perjuangkan AIDS kejadah apa?? Baik ko declare jer yg ko ni ATHEIS lagi baik la aku rasa..esok kalau dah MATI..SESAL TIADA GUNA..Bertaubatlah Wahai Marina.

Anonymous said...

kenapa muka semua pompuan kt atas tu keruh je...

Anonymous said...

Keling puki mak ni.....Kalau aku jumpa tepi jalan aku langgar bg mati jer.

Anonymous said...

Maafkan saya, pohon sepokok ada juga buah yang busuk. Dalam setandan pun ada yang magang. Mungkin ini ketentuan Ilahi supaya Tun dapat berfikir sebagai umat biasa. Cabaran buat Mukriz untuk berfikir secara rasional, mengambilkira semua fakta dengan baik dan berkesan.

Powered by Blogger.