Nov 5, 2011

SEKSUAL MERDEKA.. DR. BADRUL AMIN BONGKAR ADA PEMIMPIN PKR T'LIBAT!!

Setakat ini, hanya beberapa kerat Pemimpin PAS yang menyatakan pendirian peribadi masing2 mengenai penganjuran Program Seksualiti Merdeka. Ada pihak yang membantah sekeras2 nya terutamanya dari kalangan Pemuda PAS, tidak kurang juga yang mengambil langkah 'playsafe' menyalahkan kembali UMNO/BN tanpa sebarang alasan. Mustafa Ali yang mahu membongkar sehingga hari ini sedang memikirkan apa alasan munasabah agar ianya 'backfire' semula kepada Kerajaan Pusat. Tetapi tidak bagi PKR dan DAP. 2 parti ini diam membisu dan tidak menganggap masalah ini 1 perkara yang rumit dan mesti dititikberatkan. Rata2 Pemimpin PKR mendakwa sebarang komen dari parti milik Anwar itu akan memberi liabiliti buat mereka kerana Program ini disokong penuh beberapa Pemimpin Parti yang amat berkepentingan seperti R.Sivarasa, Irene Fernandes dan Elizabeth Wong. Ada puak2 PAS Pro Ulama' bertemu sendiri dengan beberapa Pemimpin PKR yang berpendidikan Agama seperti Dr. Badrul Amin, alasan paling mudah, "Diam dan fokus untuk kemenangan kita pada PRU13. Serang UMNO." Itu sahaja. Misi menawan Malaysia lebih penting walaupun mereka menyanjung pemimpin seperti Ambiga yang menjadi tulang belakang dan menyokong usaha penganjuran seks songsang ini. Adakah ianya mengiyakan perlakuan Anwar? Oh, Anwar mengambil langkah berdiam diri dan tengah sibuk menghina Negara di luar Negara. Itu strategi A Anwar acap kali kantoi dalam beberapa isu moral. Diam dan serang semula isu lain agar dapat menutup isu yang cuba pihak lawan dedahkan. Anwar juga menggunakan beberapa Pemimpin PAS Pro Sekular bagi menafikan pendirian beberapa Pemimpin PAS seperti Hassan Ali dan Dewan Pemuda PAS Pusat yang membantah keras pendirian Ambiga berkenaaan Penganjuran ini. Persoalannya, Adakah PKR dan DAP mengikhtiraf program2 sebegini?


3 comments:

Anonymous said...

bayangkanlah jika anwar menjadi PM. hancur negara dgn kaum luth, minta2 biarlah banjir besar hancurkan kaumluth di Malaysia

Anonymous said...

diam dan kunci mulut ! itu taktik ramai pemimpin pakatan termasuk mereka yg berpendidikan agama , itu arahan mereka kepada ahli yg confuse , tetap bukankah DIAM itu maknanya bersubahat ??

diam tanpa menegur itu maknanya redha , diam tanpa bersuara maknanya bersubahat !

maknanya pemimpin PKR dan PAS ramai yg bersubahat dalam isu LGBT , mereka lebih pentingkan undi dari maruah dan agama ! nyata mereka lebih hina dan terhina dalam politik mereka !

Anonymous said...

Dulu aku minat Ustat Badrul Barua ni sampaikan baca Quran pun ikut nada dia.

Tapi ternyata Badrul ni hanya terbukti sanggup menjadi Barua kepada kapir demi memenuhi nafsu serakah butuh dan perut dia...memang bangsat manusia keparat sekor ni...agama hanya jadi alat mencapai kekayaan dan nafsu. Pegi mampos la kau wahai Badrol Barua.

Powered by Blogger.