Nov 19, 2011

RASUAH RM6 JUTA TABUNG AMANAH SERAMBI MEKAH ANGKARA HUSAM MUSA!!?

 
Tabung Amanah Serambi Mekah didakwa tidak pernah melaporkan jumlah wang yang telah diaudit sepanjang penubuhannya sejak 21 tahun yang lalu.

Ini merupakan satu pendedahan yang mengejutkan tatkala tabung ini yang diilhamkan oleh Tok Goku Nik Aziz berani membuat kenyataan yang bercanggah melabel tabung ini dengan nama 'Serambi Mekah'. 

Rasa kasihan buat kesemua mereka yang menderma wang kepada Tabung ini. Sewajarnya Tabung ini disalurkan kepada pihak yang memerlukan. Ya. Ada disalurkan kepada pihak yang layak. Akan tetapi ianya tidak setimpal dengan jumlah wang yang diperolehi. 

KLIK DI SINI!! Paparan ini mungkin ada jawapan yang tersendiri. Tapi biasalah. Pemimpin2 PAS akan nafi dan dakwa ianya fitnah semata2. Berilah bukti dalam apa jua bentuk. Fail, gambar waimah Video sekalipun, ianya tetap didakwa fitnah. Tapi jawapan 'fitnah jahat' itulah sebenarnya senjata kemenangan mereka. Dengan cara yang paling kotor pernah dilakukan.

Terbaru, pengunaan dakwat kekal. Blogger Papa GOMO telah memaparkan realiti jahat di sebalik penggunaan dakwat kekal yang ternyata ada agenda tersembunyi. 

Lihat... Dan Lihat sekali lagi VIDEO di bawah.0 comments:

Powered by Blogger.