Nov 3, 2011

"NAJIB BUKAN DPT. HAJI MABRUR.. TAPI HAJI MABUK..!!" - ANWAR IBRAHIM.

Bercakap tak guna akal.. Macam binatang. Itu sahaja yang boleh disimpulkan pada penyokong2 Tegar Anwar yang menghina PM Najib Tun Razak tatkala mengerjakan Ibadah Haji ke Mekah. Apakah ini yang diajar Pemimpin kamu yang cekap mencari 'mangsa' untuk diliwat bernama Anwar? Kenyataan tersebut dikeluarkan beberapa Kumpulan Penyokong Tegar Anwar ketika Melayu CinDia sedang bersarapan di sebuah Kedai makan sekitar Gombak. Semua berbaju PKR. Baru setahun masuk PKR, lambung Anwar macam dewa. Nanti dah 3 tahun, baru korang tahu siapa itu Anwar. Toksah lah menghina individu yang sedang menunaikan Rukum Islam ke 5. Nak berpolitik sekalipun jangan sampai lupa lidah kamu yang bercabang itu bakal memakan diri. Buat PM Najib Tun Razak, doakanlah kesejahteraan dan keamanan Negara ini. Buktikan kepalsuan Pemimpin2 di sini yang mulut bijak berkata2, akan tetapi hanya janji2 manis semata2.

11 comments:

Anonymous said...

KALAU SETAKAT TULIS XDE BUKTI BAIK KO G MATI JELA...WAAKAKAK.....AGAK2 KLU ADA YG CAYA MESTI SPECIES LEMBU GAK CAM KO...KLAKAR LA CB..

XPressMinda said...

depa skang tengah spin utk gambarkan najib pi haji dengan ketakutan hingga terpaksa dikawal ramai askar.

sebetulnya kawalan keselamatan tu hanyalah prosedur & protokol biasa Arab saudi utk mana-mana pemimpin utama negara Islam.

Kawalan Keselamatan Haji Untuk Pemimpin Islam oleh Arab Saudi

Anonymous said...

berkata ajaran ulama pembohong !

Anonymous said...

pembetulan : berkat

Anonymous said...

TETAMU ALLAH BIAR ALLAH TAALA JA YG TERTUKAN...

BUKAN KAKI JUBUR DAN KAKI PANTAT...

KALAU ANWAR PI HAJI AKU AKAN KATA BUKAN HAJI MABRUR TAPI HAJI JUBUR...

AKU KATA MACAM TU SEBAB BARUA ANWAR NI PI HAJI KAT ISRAEL...

BARUA NI AKAN BALIK PAKAI KOPIAH KAT TENGAH KEPALA...

CONTOH TERDEKAT IALAH BARUA NI MENUTUP UBAN DGN MEWARNAKAN RAMBUT WARNA HITAM SEPERTI KAUM YAHUDI...

PEJUANG HAMAS...

Brader Vo said...

Jgn jadi mcm firaun yg mengaku diri tuhan dan menjatuhkan hukum ke atas orang lain mengikut hawa nafsu.

Segala yang berlaku adalah dgn kehendak Yang Maha Esa. Kita hanya merancang, Allah jugalah yang menentukan.

Anonymous said...

Samdul kenapa lah hang ni bdoh piang yang teramat sangat,kan mak bapak kita dah bagi tau kalau laki dayus takkan boleh masok .......itu lah orang suroh baca kitab sahih kamu baca kitab umgok.

Anonymous said...

aku selalu baca puak nuar dan ajis kutuk najib kata tak mau pi buat haji, bila betul2 pi haji (walhal dah banyak kali) depa kutuk2 dan sindir2 pula. yg nuar jubur tak pernah jejak tanah haram krn takutkan dosa sendiri tak pernah dipersoalkan. HEI MUNAFIK, KORANG INGAT AYAT2 SETA KORANG TU ORG2 BERIMAN DAN BERTAKWA PERCAYA KER?

Anonymous said...

Kalau benarlah begitu kata Anuar, ini satu lagi ciri manusia yang tidak layak jadi pemimpin. Siapa dia yg mencanang dirinya sebagai 'Tuhan' untuk menentukan ibadah seseorang tahap keberapa. Semoga tidak begitu adanya...

Anonymous said...

nuar cakap mcm tu sbb dia jeles...dia tak leh nak gi hj or umrah..kalau nabi dah tak ngaku umat mcm mana nak dpt jemputan ke Baitullah..tu yg hangin 1 badan

JJrugbyref said...

Buat baik pun salah, buat jahat dah tentu salah. Pergi menunaikan haji pun dipersoalkan. Yang tak pergi tulah orang akan tanya; Bila lagi? Adakah Haji Mabrur tu manusia yang tentukan atau Allah yang tentukan? Kalau AI ada berani, tahun depan pergilah menunaikan Haji. Haji apa? Tu, dia sendiri yang jawab.

Powered by Blogger.