Nov 26, 2011

KONGRES PKR - KAK WAN BERI AMARAN PADA ANWAR!!

Wan Azizah melalui Ucapan Dasar beliau pada Kongres PKR pagi dikejutkan dengan nada perli akan memilih calon yang benar2 telus dan bersih pada PRU13.


Kenyataan Wan Azizah menafikan dakwaan Anwar pada PRU12 yang lalu bahawa PKR tidak pernah meletakkan calon yang korup dan kotor sepertimana yang berlaku setelah PKR mencapai kemenangan yang lalu. Adakah jaminan Wan Azizah boleh diterima dan dipercayai?


Wan Azizah juga memberi 'amaran' kepada Anwar agar tidak memilih kroni2 beliau semata2 demi kepentingan diri.

3 comments:

Didi Malika said...

Bro,
Kak Wan pun nak jadi PM jugak ..bukan Nuar sorang je .. :)

Anonymous said...

KAK WAN PUN JGN LUPA... MENINGGIKAN SUAMI TU WAJIB TP KALAU MENINGGIKAN SUAMI MELEBIHI AGAMA SDGKAN SUAMI TU DAH TERANG2 KUFUR... JGN INGAT KAK WAN BLH LEPAS KAT SANA JADI ISTERI MITHALI LA. BERATUS RIBU RAKYAT MALAYSIA YG BERAGAMA ISLAM NI JIKA KAK WAN TIPU DI DUNIA, DI AKHIRAT ESOK MRK SEMUA NILAH YG AKAN TUNGGU KAT WAN KAT SANA. INGAT KAK WAN, DI DUNIA LIDAH DAN SEGALA ANGGOTA BLH MENIPU, DI SANA NANTI TIADA SATUPUN YG AKAN MENIPU ALLAH SWT. JGN NANTI TAK TERTANGGUNG DEK KAK WAN MENONTON SEMULA TAYANGAN TIPU DAYA KAK WAN SEMASA DI DUNIA KRN MEMBELA SUAMI YG KONONNYA ANUGERAH TUHAN... INSAFLAH.

Anonymous said...

Mana tak kroninya. Dinasti pun ada. Dah nyata terbukti - Anwar bossman, Azizah bininya Presiden, Nurul anaknya Naib Presiden. Apa daaaaa.

Hingga ahli yang dinilainya tinggi bekas Menteri Zaid Ibrahim pun cabut lari. Kondem diluar negeri mengata Malaysia tak ada demokrasi, tapi dalam parti dia sendiri tak ada demokrasi cara pemilihan pemimpin parti, sampai Zaid cabut lari. Apa daaaaaaaaaaa.

Powered by Blogger.