Nov 25, 2011

KONGRES PKR - AZMIN ALI ISYTIHAR KEMPEN 'UNDUR KHALID GAGAP!!'Tatkala Azmin Ali merasmikan Kongres Sayap Parti PKR AMK dan Wanita, sempat juga 'mengipas' Anwar untuk menaikkan imej beliau dan memperlihat sokongan palsu beliau terhadap Ketua Pembangkang itu. Lalu sekali lagi Azmin mengumumkan Anwar selaku PM ketujuh Kerajaan Malaysia dan begitu yakin dengan kejayaan Parti membolosi PRU13 walaupun kajian menunjukkan parti ini paling lemah pada ketika ini.

Namun, cerita di sebalik tabir kongres mendakwa Azmin telah mengerahkan tenaga 'kroni2' beliau dengan melancarkan secara sulit Kempen Menolak Khalid Ibrahim memimpin Kerajaan Negeri Selangor. Kempen Tolak Khalid Gagap sedang digerakkan secara agresif agar beliau tidak dipilih semula memimpin Kerajaan Negeri Selangor jika Pakatan kembali memerintah Negeri tersebut.

Sumber dalaman mendakwa Azmin juga telah berjaya mendapat sokongan kuat dari AMK dan ianya dikhuatiri Anwar yang masih mahu Khalid terus memimpin Selangor sebagai perancangan membolosi wang Kerajaan Negeri.

Malah, Azmin didakwa antara puak yang membongkar gaji yang diperolehi Pengurus Besar PKNS yang juga merupakan kroni Khalid Gagap berjumlah RM40 Ribu sebulan.

3 comments:

Anonymous said...

Salah sorang anjing belaan anuar nak ambik alih kerja anjing tua belaan ANU -= WAR. BODODH, BANGANG, HARAM APE KE JADAHNYA

Ikrar Pemuda said...

Salam perjuangan tuan,

Kami mohon jasa baik tuan untuk letakkan link blog ikrar pemuda dan blog tuan. Kami juga akan link kan blog tuan dalam blog ikrar pemuda.

Bersama kita melanyak pakatan haram demi menjaga agama, bangsa dan negara tercinta ini.

Sekian. T. Kasih.

Team Ikrar Pemuda
http://ikrarpemuda.blogspot.com

Anonymous said...

di dunia lagi Allah dah tunjukkan betapa hancurnya intergriti kebykan ahli pakatan pembangkang... ni sorang lagi manusia yg dibutakan jiwa krn nafsu...

Powered by Blogger.