Nov 17, 2011

KHALID SAMAD BERI ARAHAN - AHLI PAS SOKONG HASAN ALI DIANGGAP MUNAFIQ!!

 
Timbalan Pesuruhjaya PAS Selangor Khalid Samad dilihat semakin berang dengan ketiadaan tindakan susulan yang dibuat pihak PAS Pusat terhadap perilaku Hasan Ali yang mencurigakan dan memberi liabiliti terhadap Parti dan Pakatan.

Malah tiada sebarang respons diberikan dari pihak Pesuruhjaya PAS Negeri sekalipun walaupun isu ini telah dibangkitkan berulangkali menerusi Mesyuarat Parti peringkat Negeri yang dakwanya disokong beberapa AJK.

Siapa AJK yang menyokong beliau? Sudah pasti yang turut merupakan puak Pro Sekular bersama beliau. Malah beliau turut menyebut pihak yang menyokong Hasan Ali adalah Munafiq terhadap parti.

Fatwa puak Pro Sekular PAS yang kini boleh digunapakai demi perpaduan Pakatan. Setakat ini dikatakan Hasan Ali masih mendapat sokongan dari pihak Akar Umbi parti dan Khalid Samad bakal memastikan musuhnya itu tidak dipilih semula bertanding di mana2 DUN di Selangor pada PRU13.

5 comments:

Anonymous said...

dah boleh agak siapa AJK sngor yg sokong kalid - mestilah saari sungip, dr dzul, siti mariah dan bendahari yg hampir bankrap izham hisham

Anonymous said...

Tulah pada menderhaka kepada bangsa sendiri.

Anonymous said...

Tulah pada menderhaka kepada bangsa sendiri.

Anonymous said...

Bro, apa shj menjadi kemurkaan tuhan2 mereka, anjing2 dap akan musuhi. Tak kira siapa hasan ali atau siapa juga. Jika wan azizah membuat tuhan2 mereka murka akan jadi musuh. ANjing2 dap penyembah LKS anak beranak, Anwar anak beranak dan Nik Aziz anak beranak ini telah tertutup hati2 mereka. Iman dan Islam telah pun tercabut dari jiwa2 mereka.Anjing2 betina DAP hanya alat nafsu kebinatangan shj. Jgn hairan dgn penganut ugama baru ini. Mereka musuh Allah dan RasulnNya.

Bingai @ Bangang said...

Kenapa tak buang saja ahli yang sokong Dr Hassan Ali? Kan senang? hehehe

Harakah: Bekas Pengarah Pelajaran hina pelajar di TendangTerajang!

Powered by Blogger.