Nov 14, 2011

HARUN DIN - "ANTA SUDAH SEMAKIN HILANG PEDOMAN, ANWAR!!"
Video ini sedikit sebanyak dapat membuka minda masyarakat sejauhmana kesahihan perilaku Moral insan bernama Anwar Ibrahim. Paparan ini turut menyebut mengenai Diari Anwar yang didakwa ada bersama pihak polis.

Mungkin benar kata bekas Peguambela Anwar yang bermati2 an memastikan Anwar dibebaskan daripada tuduhan Kes Liwat beliau. Zulkifli Noordin mengenalpasti kemusykilan yang berlaku pada pertuduhan kes liwat kedua Anwar sehinggakan beliau dan beberapa Peguam Islam yang dilantik Anwar sebagai peguamnya berundur segera dek kerana tidak mahu bersubahat.

Dan mungkin juga ianya menyedarkan beberapa tokoh yang pernah membela Anwar 1ketika dahulu seperti Harun Din dan Ustaz Ahmad Awang kini tertipu dengan helah pertuturan manis Anwar. Mereka kini diam membisu dan mengambil langkah 'playsafe'.
2 comments:

Anonymous said...

kes video seks Anu oleh Datuk Eskay menceritakan segala2 nya!...lama2 sekeras mana pun hati manusia akhirnya terpaksa percaya juga akhirnya!...sebab dah hampir setahun masih tak berani saman Datuk Eskay!fikirlah sendiri jawapannya!

Anonymous said...

Anuar kantoi lagi apabila pengerusi Biro politik Hamas,Dr. Mousa Marzook menolak kenyataan Anwar yg mengatakan pendirian pertubuhan itu selari dgn Anwar yg menyokong usaha melindungi keselamatan Israel!...tak abis2 klentong kita...macamlah kita rakyat ni bodoh sangat!..ingat kawan2 jangan percaya sesumpah yg amat mudah bertukar warna!

Powered by Blogger.