Nov 22, 2011

HANTU ZURAIDA BERI FATWA SHAHRIZAT MURTAD KAFIR BUAT UMRAH DI MEKAH!!


3 ekor lembu belaan Anwar semalam mencetuskan propaganda terbaru dgn mempamerkan gambaran penyelewengan terhadap Syarikat NFC.

Dakwaan penggunaan dana Kerajaan sebagai batu loncatan kepada Keluarga Ketua Wanita UMNO Shahrizat Abdul Jalil untuk mengerjakan Ibadah Umrah merupakan 1 tuduhan paling bodoh pernah dikeluarkan.

Fakta dan sumber yang sahih menjelaskan Datuk Mohamad Salleh telah ke tanah suci Mekah bagi menjalankan urusniaga NFC bersama peniaga feedlot di sana. Anak lelaki beliau sekadar menemani bersama. Ianya sebagai salah satu langkah mengembangkan sayap perniagaan yang Negara Arab Saudi.

Adakah ianya menjadi satu kesalahan beliau untuk mengerjakan ibadah Umrah setelah bagi mendapat keberkatan berurusniaga di tanah suci Kota Mekah?

Apa jenis fitnah ini? Jikalau kamu berurusniaga di Makkatul Mukarramah, tergamakkah kamu terus meninggalkan tempat suci tersebut tanpa ada rasa niat untuk berkunjung dan singgah di Masjidil Haram mengerjakan umrah? Mungkin Anwar sahaja yang akan menjawab 'Ya'.

Hendak memfitnah sekalipun, jangan menjahanamkan akidah ummah. Sudahlah kamu bersekongkol dgn puak yang menyokong seks songsang (Ambiga), janganlah pula menyebarkan dan memutarbelit kepada masyarakat dek kerana kemaruk mahukan kuasa.

Fitnah BODOH!!

3 comments:

Anonymous said...

Betina bodoh ni dah tak tau hukum agaknya.Dah berada disana tak salah untuk mengambil kesempatan mengerjakan umrah. Bodoh piang betul. Kalau diaorg mesti dah ambik mana yang sempat....

Anonymous said...

hang la bodo.....akhakahakahakahakaha

Anonymous said...

nak fitnah apa nya klu memang dah kantoi... apa punya blog ni?

Powered by Blogger.