Nov 2, 2011

GAMBAR 18SX.. REMY ISHAK HINA BLOGGER HIBURAN SEPERTI NAJIS!!

Tatkala dunia blogger panas dengan penghinaan bekas Ketua Menteri Penang KOH Tsu Koon terhadap blogger Pro Kerajaan, dunia blogger Hiburan tidak kurang hebatnya setelah mendapat respons dari seorang Aktor terkenal Remy Ishak yang telah menyerang wartawan Hiburan Pancaindera dengan gelaran TAIK melalui Twitter milik beliau. Serangan ini berlaku dek kerana artikel wartawan tersebut yang dikatakan memberi respons seolah2 memerli Remy dan pasangannya Tiz Ziqyah yang baru membuat pengakuan setelah gambar pasangan ini didedahkan di laman2 blog Hiburan. Rata2 blogger Hiburan menganggap serangan Remy Ishak tidak sewajarnya berlaku dan musykil dengan respons emosi yang dipamerkan beliau hanya disebabkan pendedahan hubungan percintaan mereka. Jika aksi gambar yang dipamerkan, itu bukan permasalahan sebenar malah Remy telah mengiyakan bahawa aksi gambar beliau bersama Tiz Zaqyah sememangnya melampau dan tidak selaras dengan budaya di Negara ini. "Jika benar ianya salah, kenapa mesti berkelakuan sedemikian tatkala gambar itu telahpun dipamerkan secara umum. Jangan hanya kerana 1 isu, habis dihina wartawan dan para blogger yang banyak menaikkan nama dan populariti artis2 seperti dia. Ingat sikit asal usulmu Remy. Jikalau benar gambar tersebut kamu rasa salah dan mengaibkan, kenapa mesti beraksi sedemikian? Ingat sikit asal usulmu Remy." Itu dakwa salah seorang blogger Hiburan.

2 comments:

Anonymous said...

Mudah je...usah dilaporkan apa2 tentang artis ni....biar dia buat akhbar sendiri.Kalau tak ada wartawan yg tonjolkan,rasanya dia terperok le....Artis Mudah Lupa.

Anonymous said...

Tak kesalah semua itu, bagi artist sedemikian mereka akan lebih geleme jika mereka berani buat apa saja lebih2 lagi buat sex bebas demi naikan harga mereka di kaca pengeluar. Lebih2 lagi pengeluar mereka kafir atau dari luar. Bayaran mahal, peduli apa mereka, halal ke haram!!!

Powered by Blogger.