Nov 30, 2011

DIN PUDU BALACI ANWAR.. HINA TUN ABDUL RAZAK!!





Salahuddin Ayub atau pernah dikenali dengan gelaran Din Pudu hari ini mengherdik ucapan Muhyiddin Yassin. Biasalah. Sudah kata Naib Presiden PAS. Kenalah protect parti sendiri. 

Akan tetapi statement yang beliau berikan dan dilaporkan dari beberapa Media Portal termasuklah dari Malaysia Insider dan KL POS mendakwa Parti tersebut tidak pernah percaya akan UMNO sejak penubuhannya pada 1951 mencerminkan kebodohan seorang Pemimpin tertinggi terhadap fakta sejarah Parti sendiri.

Beliau lupa atau terlupa atau buat2 lupa bahawa PAS pernah bersama UMNO melalui gabungan BN pada era kepimpinan Tun Abdul Razak. Masa tu Nik Aziz sendiri lambung UMNO. Bukan sahaja percaya, malah jilat UMNO sampai lumat. Nak kuasa punya pasal.

Bagaimana seorang yang kini menjadi 'jurucakap' Anwar di dalam PAS boleh terlupa akan sejarah ini? Dan Din Pudu terlupa juga bahawa PAS pernah buat kenyataan melalui Ucapan Mat SABU tidak akan percaya akan Anwar. Bukan sekadar tak percaya, nak salam pun rasa jijik. Sekarang? JILAT ANWAR!!

Din Pudu tak usahlah menyalak kononnya jaguh Parti. Kamu jangan sampai dilabel balaci Anwar dalam PAS macam Khalid Samad sudah. Nak majukan PAS sehingga cemar maruah parti.

9 comments:

Bingai @ Bangang said...

Jangan dia tak lupa pada sejarah keluarga dia dan dirinya. hehehe

budakkampong said...

din pudu bangang ni memang takkan percaya pada UMNO(islam),dia lebih percaya kat komunis(DAP)..
aku sokong din pudu dari kawan dengan umno lebih baik kawan dengan DAP yang berak tak basuh tu...din dok salam peluk depa kalau hampa nak tau, tak lama lagi din pudu pun kalau berak tak payah basuh dahhh heeeee.

Anonymous said...

biasalah tu. aku dari dulu dah tau PAS ni memang SHIT punya parti termasuk semua ahli mereka. tak pernah nampak benda yang baik. niat mereka memang jahat sebab tu perintah kelantan dah 20 tahun pun tapi negeri masih keadaan macam "3rd world". maksiat no. 1

Anonymous said...

Bodoh MCA gan MIC tu berak basuh ke??
UMNO islam ??? helllo bila masa UMNO ni islam pun aku tak tahu??? tolak islam adelah.. mufti kena buang ustz2 kena gam. arak bebas sex bebas.

tgk puteri UMNO angkat lisa suri hani jadi cnth??? haha!!! ade ciri2 wanita islam ke tuh?

Hari2 Yusri dok balik kongkek gi rumah dia korg tak tahu. Bodoh punyer UMNO. Makan duit haram rakyat laknatullah punyer parti politik.

-AnTiPoLiTiK-

Kutukan Dewata said...

Fuh!!!Antipolitik,cntiknya bahasa!
sejuk perut emak kau mengandungkan engkau.Anak yang soleh!Tahniah!

mizi said...

antipolitik sejak bila umno tolak islam aku tengok banyak mesjid2 yg di bina oleh kerajaan umno, jangan menghina orang lisa dia x buat salah pun dengan ko. aku tahu ko nak menambah dosa2 ko kiamat nanti senang ko masuk neraka terus.

Anonymous said...

-AnTiPoLiTiK-

Jangan jadi baghal bleh tak?

Dalam BN, UMNO rule
Dalam PR, DAP rule (walaupun hampa letak aljuburi kat atas tu, tapi yg berkuasa adalah DAP, nampak jelas)

So, ada bezanya tu

Mr. Eee said...
This comment has been removed by the author.
Mr. Eee said...

-AnTiPoLiTiK-

Laa, ko sendiri check ke MCA n MIC brak x basuh... hebat kerja ko skang..

Yes UMNO memang Islam, coz x pernah buka ahli utk bukan islam, x macam pas, klu islam kenapa ada pas 4 all, bukan islam masuk dalam pas..

ustaz kene gam pasal mulut celupor cam ustaz bob lokman, sebab tu kene gam, suke2 hati jer nak tuduh org johor x solat subuh, mana dia tau diorang x solat subuh? dia check ke sorang2 yg kuar rumah tu sampai tempat kerje diorang... cam ko rajin, g check MCA n MIC "poo poo"

pasal lisa tuh, jangan le nk fitnah budak tu, kang ada yg makan daging sedare sendiri lak walaupun di janjikan tiket syurga oleh pas pis pus...

Powered by Blogger.